Go Back

Forb. tid10 min
Tilb. tid45 min
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 300 g kyllingekød i grove tern fx udbenede overlår
  • 150 g store ferske rejer
  • 2 tsk røget paprika
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk hvidløgpulver
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 spsk tabasco
  • 1 spsk tabasco green pepper sauce
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk sukker
  • 1 løg
  • 3 stængler bladselleri
  • 1 grønne peberfrugter
  • 200 g pølser i skiver fx chorizo og eller kålpølser
  • 4 laurbærblade
  • 250 g hakkede tomater
  • 300 g ris
  • 1,5 tsk salt
  • 6 dl hønsebouillon

Sådan gør du

  • Klargør kylling og rejer i hver deres skål.
  • Rør paprika, røget paprika, oregano, hvidløgs og løgpulver sammen. Kom 1 spsk af krydderblandingen over hver skål og lad det marinere i 2 timer (minimum). Gem det resterende krydderi til efterkrydring.
  • Kom olie og sukker på panden og lad det varme til sukkeret er karamelliseret. Det skal være ret mørkt.
  • Kom tern af løg, peberfrugt og bladselleri på. Svits til løgene er klare.
  • Kom kylling og pølser på og steg let et par minutter før der også kommes laurbær, tomater, ris, salt og bouillon på. Smag til med ekstra red sauce og krydderiblanding. Lad det simre forsigtigt under låg i 25 minutter. De sidste 5 kommes rejerne ved.
  • Lad den trække 5 minutter før den serveres.