Go Back

Wedge salad rejecocktail

Forb. tid15 min
Tilb. tid8 min
Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 1 stk iceberg salat (ikke det allerstørste du kan finde)
  • 100 g ærter
  • 100 g cherrytomater
  • 1-1,5 stk avocado
  • 300 g rejer
  • 1 bakke karse

Dressing

  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1,5 spsk ketchup
  • 1 tsk sød sennep
  • 1 spsk revet løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk finthakket drueagurk
  • 1 spsk citronsaft
  • 4 dash tabasco

Sådan gør du

  • Kog æggene 8 minutter. Læg dem i isvand og pil dem. Hak dem groft.
  • Del icebergsalaten i 4 og skær stokken af. Læg på tallerkner.
  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • Fordel dressingen over salaten.
  • Kom nu hakkede æg, tomater, ærter og avocado i tern over. Slut med rejerne.
  • Top med karse og eventuelt andre urter som dild eller fennikel.