Go Back

Bagt havregrød med appelsin og abrikos.

Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Ret: Morgenmad
Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 125 g grovvalsede havregryn
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1,5 spsk rørsukker
  • 50 g hasselnødder
  • 25 g pistaciekerner
  • 75 g tørrede abrikoser
  • 50 g kokosmel
  • 3,5 dl Brämhults Presset appelsinjuice

Sådan gør du

  • Skær abrikoserne i mindre stykker.
  • Fordel i et smurt fad / bradepande. Portionen passer til form på cirka 18x18 cm. Alternativt kan den også portionsserveres.
  • Kom appelsinjuice over. Strø eventuelt en smule ekstra rørsukker over toppen, for at få den til at karamellisere.
  • Sæt i ovnen 20 minutter ved 180 grader. Eller til den er gylden på toppen.
  • Lad den køle let før den serveres med skyr på siden.