Go Back

Beignets Champenois

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 250 g kvark eller fromage frais
  • 1 stk æg
  • 1 stk æggeblomme
  • 50 g sukker
  • 80 g mel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 0,5 tsk bagepulver
  • sukker til at vende de stegte beignets i.

Sådan gør du

  • Rør kvark, æg og æggeblomme sammen.
  • Tilsæt sukker og sigt mel, vaniljesukker og bagepulver i. Rør det hele godt sammen, så der ikke er nogle klumper i.
  • Sæt på køl og lad dejen trække minimum en time. Du kan også lade den stå natten over.
  • Varm fritureolie op til 170 grader.
  • Sæt dejen i olien med en spiseske. Steg til den er helt gylden.
  • Kom over i sukker og rul den godt rundt.
  • Lad dem køle let før du sætter tænderne i dem. Værsgo.