Go Back

Forb. tid15 min
Ret: Salat
Køkken: Tour De France
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 stk Romain salathoved (Jeg brugte lidt blandet, men brug noget smagfuldt, ikke iceberg)
  • 300 g tomater
  • 300 g Grønne bønner nippede
  • 4 stk forårsløg
  • 0,5 stk agurk
  • 4-6 stk kogte æg (kog dem 8 minutter)
  • 2 dåser tun i olie
  • 150 g oliven
  • Olivenolie (eventuelt rørt med lidt sennep og eddike, hvis man forstår sådan en lille en)
  • Frisk basilikum og bredbladet persille

Sådan gør du

  • Kom bønnerne i kogende vand 1 minut og flyt dem til isvand for at stoppe kogningen.
  • Skyl salaten og slyng den godt. Riv i mindre stykker eventuelt. Fordel på et stort fad. Evt portionsstørrelser.
  • Kom agurk, tomat, grønne bønne og fintskårne forårsløg på.
  • Del æggene i kvarte og kom på sammen med tunen og oliven.
  • Top med olivenolie (eventuelt vinaigrette) og friske urter.