Go Back

Kalveruller med salvie og mozzarella

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: kalv
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 600 g Kalveinderlår
  • 1 kugle mozzarella
  • 20 stk salvieblade
  • 4 skiver parmaskinke
  • 2 stk skalotteløg
  • 200 g kantareller
  • 2 spsk kapers
  • 2 dl marsala
  • 75 g smør
  • 1 stk citron

Tilbehør

  • Brasede kartofler
  • Grøn salat

Sådan gør du

  • Skær kalvekødet ud i 8 skiver. Bank det fladt med en kødhammer.
  • Læg et salvieblade, lidt mozzarella og en halv skive skinke på. Krydr med salt og peber. Rul den stramt, læg et salvieblad på toppen og bind den med lidt kødsnor.
  • Steg rullerne 2-3 minutter på hver side ved høj varme. Tag dem af varmen.
  • Svits to finthakkede skalotteløg i en smile olie. Kom kapers, 4-5 finthakkede salvieblade og kantareller på. Steg dem et par minutter.
  • Tilsæt marsalen og lad den koge lidt ind. Sluk for varmen og rør smørret i.
  • Smag til med citronsaft, skal, salt og peber. Returner kødet på panden og lad det samle sig en smule sammen med skyen. Server.