Go Back

Cremet pasta med bacon, fløde og græskar

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid30 min
Ret: pasta
Køkken: Italiensk
Keyword: Pasta
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 400 g tørret pasta
  • 250 g bacon i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 10 stk salvieblade
  • 300 g græskar i grove tern
  • 3 dl piskefløde
  • 3 dl hønsefond
  • 0,25 stk Savoykål (ikke det største du kan finde)
  • 50 g parmesan

Sådan gør du

  • Kog pastaen i rigeligt, saltet vand.
  • Steg bacon let gylden. Tilsæt finthakket hvidløg, salvieblade og græskar i tern. Steg 4-5 minutter.
  • Tilsæt fløde og fond. Godt med friskkværnet peber. Lad det simre endnu 5 minutter til græskaret giver tegn til at begynde at være mørt.
  • Vend savoykål i strimler og pasta i. Riv parmesanen over og rør godt rundt. 
    Smag til med ekstra salt. Lad den trække cirka 3-4 minutter før den serveres med lidt ekstra parmesan.