Go Back

Pasta med medister ragú

Forb. tid5 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid35 min
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: Pasta, Stop spild af mad
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 300 g stegt medister
  • 3 stk skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 100 g soltørrede tomater - gerne med lidt olie
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • 2 spsk hakkede urter Her: basilikum og salvie
  • 0,5 tsk let stødte fennikelfrø
  • 2 dl hønsefond
  • 1 dåse cherrytomater
  • 400 g pasta
  • 30 g Friskrevet parmesan

Sådan gør du

  • Skær medisteren i skiver.
  • Svits strimler af skalotteløg og hvidløg. Kom de soltørrede tomater, tomatpuré og medisteren på. Steg et par minutter.
  • Tilsæt nu hakkede urter, fennikelfrø, hønsefond og cherrytomater. Lad det simre 20-25 minutter. 
  • Kog pastaen og sigt vandet fra. Kom raguen ved. Lad det samle sig 5-7 minutter før det serveres med godt med parmesan og eventuelt lidt basilikum.