Go Back
Udskriv
4.86 fra 7 stemmer

Vin chaud aux épices - Fransk gløgg

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Ret: Drinks
Køkken: Fransk
Keyword: Cocktail, Fransk, Gløgg, Vin chaud
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 flaske rødvin fx Pinot noir
  • 3-4 spsk rørsukker
  • 2 stk appelsiner økologiske
  • 2 stk klemmentiner økologiske
  • 2 stk stjerneanis
  • 2 stk kanelstænger
  • 4 stk kryddernelliker

Sådan gør du

  • skallen af 1 appelsin og 2 klemmentiner kommes i en gryde sammen med krydderier og rødvin. De afskallede citrusfrugter halveres og saften presses i.
  • Varm op til cirka 75-80 grader. Smag til med sukker. 
    Nu kan man sigte appelsin og klemmentinskal fra - Eller bare lade den blive i. 
  • Skær den sidste appelsin i skiver og dem dem i 4. Kom i gryden. 
  • Server