Go Back

Couscous med kalv og grønt - One pot wonder.

Forb. tid5 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid30 min
Antal: 2 portioner
Forfatter: Thomas Alcayaga

Ingredienser

  • 200 g kalvekød i strimler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk rød harissa
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 gul peber
  • 6 dl kalvefond
  • 50 g mandler
  • 50 g tørrede abrikoser
  • 200 g perlecouscous
  • Frisk koriander
  • 1 dl neutral yoghurt.

Sådan gør du

  • I olien brunes kødet af. Tag det af panden.
  • Steg harissaen i olie og tilsæt derefter strimler af løg, hvidløg og gul peber. Svits til løgene bliver glasklare. Kom kød, fonden, mandler og grofthakkede abrikoser på.
  • Lad det boble i cirka 5-7 minutter før couscousen tilsættes. Simmer nu 10 minutter - Eller til couscousen er mør. Smag til med salt og peber
  • Anret med lidt yoghurt på toppen og frisk koriander.
  • Server med en grøn salat og fladbrød.