Go Back

Syltede rødbeder - Den hurtige version.

Forb. tid5 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid35 min
Forfatter: Thomas Alcayaga

Ingredienser

  • 1 kg rødbeder
  • 5 dl lagereddike
  • 3 dl vand
  • 3 dl sukker
  • 1 spsk sennepsfrø
  • 3 stjerneanis
  • 3 laurbærblade
  • 1,5 tsk fennikelfrø
  • 1,5 tsk kardemomme
  • 1,5 tsk peberkorn
  • 1 tsk korianderfrø

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne og skær i cirka 0,5cm skiver.
  • Kom rødbederne i en gryde sammen med vand, eddike, sukker og krydderier.
  • Bring i kog og kog cirka 30 minutter (eller indtil rødbederne er møre).
  • Kom rødbederne på glas, top op med syltelage og lad dem gerne i hvert fald trække til de kølet.