Go Back

Kylling i fad - Tanker til lørdagskyllingen.

Forb. tid15 min
Tilb. tid45 min
Samlet tid1 t
Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 kylling
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 courgette
  • 1 rød peber
  • 125 g oliven grønne og sorte - uden sten
  • 200 g san marzano tomater
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk paprika
  • 10 friske timian kviste
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Parter kyllingen i 10 stykker (vinger, over og under lår, hvert bryst i to) og kom i et ovnfast fad eller bradepande.
  • Hak løg og hvidløg fint. Kom ved.
  • Skær courgette og peberfrugt i grove stykker. kom ved
  • Fordel oliven og tomaterne over også.
  • Drisl med olivenolie, paprika, timian, salt og peber.
  • Ved det hele godt rundt, så krydderierne bliver fordelt jævnt.
  • Kom i ovnen ved 200 grader i cirka 45 minutter.
  • Server med mega moderne ris og salat