Go Back

French toast vafler med peach melba.

Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Antal: 8 vafler
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 8 tykke skiver hvidt brød
  • 2 æg
  • 1,5 dl mælk
  • 4 spsk rørsukker
  • 1 tsk kanel
  • 4 ferskner
  • 150 g hindbær
  • ahornsirup

Sådan gør du

  • Æggene piskes sammen med kanel og 2 spsk rørsukker. Bare til det hele er ligeligt fordelt. Kom mælken en.
  • Vend brøddet i æggeblandingen. Drys med det resterende rørsukker.
  • Bag i vaffeljernet til de er gyldne. Hvis du ikke har et vaffeljern, steges de i smør. 2-3 minutter på hver side, mellem varme.
  • Drys en smule flormelis over de færdige vafler og server med ahornsirup, hindbær og tern af ferskner.