Udskriv

Restetrylleri: Svinekæber med chipotle og ananassalsa.

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Forfatter: Thomas Alcayaga

Ingredienser

  • 4 store braiserede svinekæber
  • 1 spsk chipotle hotsauce
  • 3 spsk chipotle ketchup erstat eventuelt med almindelig ketchup.
  • 0,5 dl vand
  • 2 avocadoer
  • Fladbrød

Salsa

  • 0,5 moden mango
  • 2 passionsfrugter
  • 3 forårsløg
  • 0,5 rød chili du bestemmer selv hvormeget du vil straffes
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 spsk finthakket koriander
  • Lidt blandede urter til toppen.

Sådan gør du

  • Steg kæberne 2 minutter på hver side før chipotle hotsauce og ketchup tilsættes sammen med vandet. Det skal lige boble op og coate kæberne. Lad dem stå og simre et par minutter.
  • I mellemtiden ristes brødet og ingredienserne til salsaen hakket fint, røres sammen og smages til.
  • Skær avokadoen i tynde strimler og fordel på brødet. Herpå kæberne, som lige får et tryk, så de falder fra hinanden. Giv også gerne snasket fra panden på.
  • Top med salsa og urter.