Go Back

bubble and squeak - Engelsk biksemad?

Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 600 g kogte kartofler i grove tern.
  • 250 dampet kål her rosenkål
  • 100 g bacon
  • 1 løg
  • Salt og peber
  • 4 æg

Sådan gør du

  • I en smule olie steges baconet gyldent, men ikke crispy.
  • Tilsæt en smule smør, kvarte dampede rosenkål og løg i strimler. Steg til løgene er klare.
  • Kom kartoflerne på og mix blandingen en smule sammen. Sørg for at smage til med salt og peber.
  • Pres den godt ned i panden og steg den på begge sider ved forholdsvis lav varme til den har fået en god stegeskorpe på begge sider. Brug eventuelt en tallerken til at vende den på.
  • Del den i fire og server med spejlede æg og måske en skive kød fra aftenen før.