Go Back

Ceviche af torsk på sprøde tortillas.

Forb. tid15 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid25 min
Antal: 12 stk
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 12 majstortillas
  • 2 dl olie til stegning
  • 300 g rå torsk eller anden fisk
  • 1 skalotteløg
  • saften af 2 limes
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 rød chili
  • 1 spsk finthakket koriander + ekstra til toppen
  • 0,25 avocado i tern. Brug eventuelt resten ovenpå cevichen
  • Syltede radisser Radisser skåret tyndt på en mandolin og vendt med en smule eddike, honning og salt. Lad den trække bare 15 minutter.

Sådan gør du

  • Kom olien i en stegepande og varm godt op. Steg tortillaerne sprøde og gyldne deri. Læg dem på fedtsugende papir.
  • Skær torsken i tern af 1x1cm.
  • Rør limesaft, olivenolie, fine løgstrimler, koriander, chili og avocado sammen. Krydr med salt og peber. Vend fisken heri og lad den trække 2 minutter før den anbringes på de sprøde tortillas.
  • Top med radisser og koriander.
  • Server med det samme.