Udskriv

Kartoffelsalaten

Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 650 g kogte kartofler kølede.
  • 2 små rødløg i tynde strimler
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk grov sennep
  • 2 spsk finthakket purløg
  • Salt og peber
  • 2 spsk æble eddike
  • Evt purløgsblomster til pynt hvis du har.

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i grove tern.
  • Snit løget fint, kom dem op i et dørslag og hæld kogende vand op. Det er med til at tage den kraftigste løgsmag. Vend sammen med kartoflerne.
  • Rør creme fraiche, mayo. sennep. purløg, salt og peber sammen. Smag til med æbleeddike.
  • Vend kartoflerne i cremen. Og endnu bedre, hvis du kan, så lad dem trække i minimum en time i cremen, så smagene kan arbejde sig sammen.
  • Pynt med finthakket purløg og purløgsblomster.