Panzanella

PanzanellaDet er sommer, du skal nyde de dejlige tomater, som faktisk smager af andet end drivhus og kunstigt lys. Denne salat er også en rigtig god måde at få brugt noget af dit daggamle brød, så du både kan spare lidt penge, som du sikkert kan finde noget mere fornuftigt at bruge på.

Jeg fik lysten til at lave denne salat efter jeg var forbi klidmosters blog – og så var det jo rart at være i Spanien, hvor der var rigeligt af hjemmedyrkede tomater. Min salat blev slummet en smule med hvad der ellers var indenfor rækkevide.

Hvad brugte jeg?:

Panzanella
Dressing to be.
  • 8 Tomater
  • Daggammelt brød – befriet for skorpen.
  • 2 løg. Snittet i meget tynde skiver.
  • En god håndfuld Soltørrede oliven
  • En smule revet parmesan.

“Dressing”:

  • 5 spiseskefulde olivenolie,
  • Citronskal af en citron (og halvdelen af saften)
  • 3 spiseskefulde balsamico.
  • Basilikum (frisk)
  • Persille
  • Timian (frisk)
  • 2 store fed hvidløg – revet.
  • Salt og peber.
Thomas

Panzanella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2021. All rights reserved.
Close