Grøntsager/ Restemad / stop spild af mad/ Salat/ Selvgjort er velgjort/ Sundt/ Tilbehør

Panzanella

2. juli 2012

PanzanellaDet er sommer, du skal nyde de dejlige tomater, som faktisk smager af andet end drivhus og kunstigt lys. Denne salat er også en rigtig god måde at få brugt noget af dit daggamle brød, så du både kan spare lidt penge, som du sikkert kan finde noget mere fornuftigt at bruge på.

Jeg fik lysten til at lave denne salat efter jeg var forbi klidmosters blog – og så var det jo rart at være i Spanien, hvor der var rigeligt af hjemmedyrkede tomater. Min salat blev slummet en smule med hvad der ellers var indenfor rækkevide.

Hvad brugte jeg?:

Panzanella

Dressing to be.

  • 8 Tomater
  • Daggammelt brød – befriet for skorpen.
  • 2 løg. Snittet i meget tynde skiver.
  • En god håndfuld Soltørrede oliven
  • En smule revet parmesan.

“Dressing”:

  • 5 spiseskefulde olivenolie,
  • Citronskal af en citron (og halvdelen af saften)
  • 3 spiseskefulde balsamico.
  • Basilikum (frisk)
  • Persille
  • Timian (frisk)
  • 2 store fed hvidløg – revet.
  • Salt og peber.
Thomas

Panzanella

Hold dig opdateret.

Her har du muligheden for at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet kommer to gange ugentlig med opdateringer på nye posts. Så skulle du have misset en enkelt post, minder den dig om det.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.