Bagværk/ Dessert/ Kager/ Selvgjort er velgjort/ Sødt / desserter

Mandelbundskagevariant

2. juli 2012

I Spanien havde jeg leget lidt rundt med nogle ideer til desserten til min fødselsdagsfest igår. Det endelige valg til topping endte op med at blive kirsebær, blåbær og hindbær som vandt. Jeg havde planlagt at bruge jordbær, men dem jeg lige kunne få fingrene i, var mildest talt ikke særligt interessante.

Se opskriften fra det spanske her: Mandelbund med creme og abrikoser.

I forhold til den bund jeg lavede i Spanien, brugte jeg i stedet flormelis til denne og var i stand til at piske æggehviderne meget kraftigere, da jeg havde elektrisk hjælp. Jeg synes resultatet blev RIGTIGT godt. Bundene var også lidt tykkere. Alt i alt en rigtigt dejlig dessert – Og fadet blev SLIKKET, hvilket må være et tegn på at de andre også syntes det (eller hovedretten var dårlig)

Mandelbundskagevariant

Thomas

Hold dig opdateret.

Her har du muligheden for at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet kommer to gange ugentlig med opdateringer på nye posts. Så skulle du have misset en enkelt post, minder den dig om det.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.