Kogebøger/ Linselus

Mad med omtanke er nu på gaden.

11. oktober 2015

Der er gode dage. Og der er rigtigt gode dage. Og så er der de dage som er helt specielt fantastiske, dem er lidt færre af. I torsdags var en af dem. Efter præcist 1,5 års arbejde kunne jeg sende min første kogebog på gaden. Det er jo lidt en drengedrøm som går i opfyldelse. Og tænk at den også skulle modtages med så mange pæne ord og i gode venners (og smagsprøve-gratisters) selskab.

Til den store dag havde jeg fået lov til at låne Ilve butikken i torvehallerne til at skovle smagsprøver ud og sælge/signere bøger. Jeg havde valgt at medbringe smagsprøver af tre forskellige ting fra bogen. Bruchetta, som var tænkt som en gang mix’n’match, så man kunne lave sin egen favorit. Herudover også kartoffelsuppe med bacon og så en synnejysk brødtorte. Jeg lavede også en lille lemonade med mynte, hindbær og selvfølgeligt citron. Til de drikfældige (jeg ved hvem I er) var der også øl i hanen hos Martin i Omegn. Ja, det var lige som jeg gerne ville have det.

Jeg siden siddet med det største smil i hele krydderen. Jeg er bare så glad.

Tak fordi I kom. Tak fordi I skrev. Tak fordi I sagde så mange pæne ting. Tak fordi I købte bogen. Tak fordi I ikke brokkede jer over stavefejlene i signeringerne – Har ikke skrevet så meget i hånden siden folkeskolen.

PS. har du ikke fået fingrene i en kopi af bogen, så kan den købes hos CDon til en ret god pris lige nu. (ved ikke hvor lang tid de kører tilbudet) – Find den lige her.Mad med omtanke er nu på gaden. Mad med omtanke er nu på gaden.Mad med omtanke er nu på gaden. Mad med omtanke er nu på gaden. Mad med omtanke er nu på gaden.

Hold dig opdateret.

Her har du muligheden for at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet kommer to gange ugentlig med opdateringer på nye posts. Så skulle du have misset en enkelt post, minder den dig om det.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.