Gris

  • Asiatisk svin med blommer og kål

  • Bagte kartofler på grillen med gris. Projekt Gris #3

  • Billig mad: Mad til to dage. Brændende kærlighed og kartoffelsuppe.

  • Boller i karry

  • Braiserede svinekæber i mørk øl

  • Braiserede svinekæber med fennikel

  • Braiserede svinekæber med salvie og hestebønner.

  • Braiserede svinekæber med svampe.

  • Brændende kærlighed – I en lettere sommerversion.

  • Brændende kærlighed – med ekstra meget kærlighed.

  • Choriqueso – Virkeligt beskidt på den gode måde.

  • Completo – Den chilenske hotdog.

  • Croquetas med sortfodsskinke og porto bello svampe.

  • Dampede boller med barbecuegris

  • Farserede courgetter – Nem hverdags mad.

  • Farserede porrer.

  • Forloren hare – Så klassisk som det nu kan blive.

  • Frikadeller – Uden dikkedarer.

  • Fyldt svinemørbrad på grillen. Wannabe porchetta til hverdagene.

  • Gris i karry – hverdagsheltegryderetten.

  • Gris med efterårsfølgesvend – Hovedretten.

  • Grov tærte med porrer og bacon.

  • Hasselback butternut – Og en helt almindelig middag hos os.

  • Hjemmelavet julemedister med bindefars og krydderier.

  • Hjemmelavet rullepølse.

  • Hjemmelavet sylte

  • Hotdog inspireret af Mads Battefeld.

  • Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.

  • Hvidkålsrouletter.

  • Indbagt Paté – Paté en croûte.

  • Julefrikadeller – Eller bare frikadeller deluxe.

  • Kålsuppe med kødboller

  • Katsu Curry.

  • Koteletter med karryblomkål.

  • Köttbullar – Svenske kødboller med tilbehør ala Madet Mere.

  • Langtidsstegt flæskesteg og rødkål – Guide til stressfri jul #2 !

  • Langtidsstegt fyldt ribbensteg med bygotto og grønkål

  • Langtidsstegt Rullesteg med svesker.

  • Langtidsstegt svineskank – Alt i en pande.

  • Leverpostejen – fortolket med klassiske smage.

  • Leverpostejen – Fortolket med nye smage.

  • Lomito – Sandwich fra Chile

  • Lun kartoffelsalat og de gode pølser – Perfekt til grillaftenen.

  • Mørbradbøffer med bløde løg og flødesauce.

  • Nem Hjemmelavet leverpostej uden opbagning

  • Oldschool Paprikagryde

  • Oldschool Æggekage med tomat og bacon

  • Paté de Campagne

  • Perfekte bløde majs tacos med braisseret gris.

  • Pizza med røget mørbrad og kantareller.

  • Pizza på 30 minutter fra bunden – Tripple cheese and bacon.

  • Porchetta – Indianer style

  • Projekt gris. #1

  • Pulled pork – Den ultranemme version.

  • Pulled Pork og Coleslaw

  • Quesadillas med skinke og chorizo.

  • Restetrylleri: Svinekæber med chipotle og ananassalsa.

  • Ribbenssandwich.

  • Rød thai curry med gris. Projekt Gris #2

  • Skaftkoteletter med speltotto og en salat med pære.

  • Skinke cordon bleu.

  • Sommer porchetta med polenta

  • Sommerflæskesteg på grillen.

  • Spaghetti Carbonara – Med husmodertwist

  • Spareribs – sticky og ualmindeligt velsmagende.

  • Sprød ribbenssteg med friteret stuvet kål og pommes anna.

  • Stuvet hvidkål og medister.

  • Surdejspizza med parmaskinke

  • Svensk pølseret – Den fra kogebogen.

  • Svin i hoisinsauce med fennikel.

  • Svin, ærtemos og asparges.

  • Svinebryst med linser og kål – one pot wonder.

  • Svinekoteletter med æble og salvie.

  • Svinekæber i stout

  • Svinekød med grønne bønner, ingefær og østerssauce. Wannabe asian.

  • Svinemørbrad og porre.

  • Svinenakke og ærter – Madbloggerudfordringen – Den salte.

  • Svineskank, rodfrugter og en salat med rødbeder.

  • Tacos med langtidsstegt svineskank

  • Thai salat med "sticky" flæsk og blomme

  • Toad in the hole med en fandens god løgsauce.

  • Æbleflæsk – Og runde tal.

  • Øf Wellington.