Fisk og skaldyr

  • “Sommersalat” med rygeostcreme og bagt ising.

  • Asparges med stenbiderrogn

  • Asparges og fjordrejer – I godt selskab.

  • Brøndkarsesuppe med bagt torsk – Og mig i godt selskab.

  • Ceviche af torsk på sprøde tortillas.

  • Dampede hjertemuslinger

  • Dybtstegte sesamrejer med thai "råkost"

  • Enkel jomfruhummer bisque – I bedste stop spild af mad stil.

  • Fish and no chips.

  • Fish tacos med knurhane

  • Fish tacos med stikkelsbærsalsa og kuller.

  • Fiskefilet med hjemmerørt remoulade.

  • Fiskefrikadeller med hjemmerørt “nem” remoulade.

  • Fjæsing, grillet selleri og stuvet sortkål

  • Forret med røget laks, rødbede og en ricotta creme.

  • Frokostsalat med kikærter og courgetter.

  • Grillet hummer á l’américain

  • Grillet jomfruhummer – Gremolata style.

  • Helleflynder på grillen med sommergrønt (og masser af smør)

  • Hummer og aspargers dog – Lidt af en vandhund.

  • Hummer og tomatconsommé – En lille smule weekendluksus.

  • Hvid pizza med stenbiderrogn og fennikel

  • Hvide asparges, sauce mousseline, jomfruhummer og stenbiderrogn – FORÅRSFROKOST!

  • Jomfruhummer forret med kål og svampe.

  • Jomfruhummer og kartoffelsalat med vinaigrette på brunet smør.

  • Jomfruhummer, Baconaise, skorzonerrod.

  • Jomfruhummer, Forårsløg, Fløde

  • Jomfruhummerbisque – temmelig klassisk.

  • Kaftofler, Rømørejer, dild og karse.

  • Kammusling med rødbede og purløg

  • Kammuslingceviche – Med et asiatisk twist.

  • Kammuslinger tilberedt i egen skal – Coquille Saint-Jacques vapour

  • Knurhane med citrusfrugter

  • Kold avokadosuppe med jumfruhummer

  • Makrelhapsere.

  • Moules marinieres – Fornuftig fastfood.

  • Nem muslingesuppe med fennikel.

  • Nem, sommerlig pasta med jomfruhummer og asparges.

  • Nemme fishtacos med ananas salsa – go to food.

  • Pandestegt torsk med sauteret grønt – Gone fishing

  • Pighvar med sauce vierge.

  • Pocheret hummer med selleri – Og gastromand extended

  • Puffede Ris med safran – Sådan lidt paella agtigt.

  • Rejecocktail.

  • Rejesalat – Thai style.

  • Rimmet kammusling med champignon og mynte . Madbloggerudfordringen

  • Rimmet kammusling med miso

  • Rimmet Laks, Rygeostcreme og marineret agurk. – Nytårsforret nummer 1.

  • Rimmet torsk med æble og kål

  • Rødbedegravad torsk – I mere end godt selskab.

  • Rødspætter med kantareller og løg.

  • Sådan flår og fileterer du en fladfisk – Guide #1

  • Salat med stenbiderrogn – Og nyt om pop up mad.

  • Salte æbleskiver med stenbiderrogn og røgeost.

  • Saltet torsk i det grønne.

  • Skindstegt kuller med selleri og kål

  • Skindstegt torsk med blomkålpure og kaperssauce.

  • Smørrebrød – Laks, estragon og fennikel.

  • Snacksize Smørrebrød – Reje og Rygeost.

  • Sommersalat i nye klæder – Og Smørrebrød med rygeost.

  • Spansk one-pot-wonder med chorizo og blæksprutte.

  • Spicy Tun deller og en knasende risnudelsalat.

  • Stegt kammusling på bund af æble og rødbede.

  • Stegt mørksej med kål og jordskokker.

  • Stegte sild i eddikelage

  • Stenbiderrogn med citrus og rødbede

  • Stenbiderrogn og jordskok x2- Mere nytår på tallerknen.

  • Stenbiderrogn og langtidsbagte jordskokker.

  • Stenbiderrogn, kartoffel, asparges og dildemulsion – Super nem forårsforret.

  • Søtunge Grenoble

  • Søtunge Meuniere

  • Tacos med grillede kammuslinger og ærter.

  • Tarteletter med røget laks og stuvet spinat.

  • Torsk med hollandaise – på grillen.

  • Torskecarpaccio med peberrod og brombær – Walk on the wild side.

  • Torsketatar med rødbedecreme.

  • Tre nemme måder at servere dine østers.

  • Tunsalat med piment d’Espelette

  • Vichyssoise – kartoffel porresuppe på fransk – med pimpningsforslag.

  • Vitello Tonnato – Perfekt til en rest oksekød.

  • Ærteblinis med hummer og chorizo.

  • Ølsnacks: Crab cakes og sesampaneret grillost

  • Østers med persilleolie og stegt chorizo – Nytårssnack.

  • Østers med rabarber og peberrodsfløde.

  • Østers Nuggets – dybtstegt østers med godter.

  • Østersguiden – Sådan åbner du dem! Guide #2