Grease/ Gris/ Grøntsager/ Hovedret/ Selvgjort er velgjort

Completo – Den chilenske hotdog.

21. maj 2016

Jeg er en hund efter hotdogs. Men det er også fordi de kan varieres til det uendelige. Du kan selv opfinde eller du kan prøve det nogle andre har fundet på. Jeg vil tro at det her, var den første slags hotdogs som ikke var med remo, ketchup og hvad der ellers normalt gør sig heri. Det var nemlig i 8. klasse, at jeg smagte den, da jeg var med min far i Chile.

Jeg kan og kunne ikke sige meget på spansk. Jeg forstår det udemærket, men det der med at sige noget, nej, det er ikke lige mig. Og det kan jo komme bag på de fleste, når man tænker på, hvormeget jeg kan have problemer med generelt at holde ædespalten lukket. Det eneste jeg rigtigt kunne var at bestille disse completos. Faktisk blev jeg så god til det, at dem der havde det lille sted, hvor jeg købte dem, faktisk kom med en lille afskedsgave, da jeg skulle hjem. Jeg fik vist mere end 3.

Jeg har faktisk læst mig frem til, at der er nogle som laver disse, hvor de også supplerer op med saurkraut. Det var nyt for mig, så det har jeg altså ikke gjort. Faktisk er det så enkelt, at der skal egentlig bare et dejligt luftigt brød, som her blev til en brioche (opskriften er lige her – du skal ikke fylde chokolade i den) med en pølse som mange gange var kogt – jeg stegte min. Så interessant er en kogt pølse ikke. Toppet med tomat, most avokado, mayonnaise og så lidt chili på toppen. Chilien blev erstattet af hotsauce fra Prolog. Så enkelt er det faktisk. Jeg pillede lidt igen. Nu er det jo ikke helt tomatsæson, så jeg marinerede mine tomater bare en smule, så de kom til at smage af lidt. Og avokadoen blev rørt med bare et kvart skalotteløg, for sådan plejer min far at gøre. Derudover er det altså bare lige ud af landevejen.

Completo - Den chilenske hotdog.Completo - Den chilenske hotdog.

Completo - Den chilenske hotdog.

Thomas

Ingredienser
  

 • 6 hotdog brød
 • 6 pølser
 • 2 avokado
 • 0,25 skalotteløg
 • 10 cherrytomater
 • 1 knivspids sukker
 • 1 spsk olie
 • lidt citronsaft
 • Salt og peber
 • Mayonnaise
 • Hotsauce

Sådan gør du
 

 • Steg pølserne.
 • Lun brøddene.
 • Mos avokadoen, vend med citronsaft, salt, peber og lidt finthakket skalotteløg.
 • Hak cherrytomaterne fint. Smag til med sukker, salt, peber og lidt olivenolie.
 • Brød, pølse, avokado, tomat, mayo, hotsauce - KØR!

Completo - Den chilenske hotdog.

Hold dig opdateret.

Her har du muligheden for at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet kommer to gange ugentlig med opdateringer på nye posts. Så skulle du have misset en enkelt post, minder den dig om det.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.