December Giveaway – Kenwood Køkkenmaskine – Afsluttet

– sponseret konkurrence –

Så blev det tid til decembers give-away. Og det er faktisk en jeg har glædet mig rigtig rigtig meget til at sætte i gang. For det er en virkelig god en af slagsen. Det er nemlig ikke mindre end en køkkenmaskine fra Kenwood, som er på spil. Det er modellen som hedder kMix50.

Jeg er selv kenwood mand. Jeg startede ud med at arve “mormor”, som sjovt nok var min gamle mormors aflagte. Så kunne den ikke hedde andet. Til vores bryllup ønskede vi os en ny, som vi så fik af mine mostre og morbror, så den hedder… Du tror det er løgn… “MOSTER”. Hvad denne så skal hedde, det er jo helt op til vinderen. Hvis den altså skal have et navn.

Folk, som følger lidt med herinde, ved nok også at jeg ikke er bange for at bage. Det er jo nærmest et must at lave pølsebrødene selv. Og bollerne. Og kagerne. Og franskbrødet – Når vi altså endeligt får sådan noget selv. Det gode ved denne maskine er, at der altså er en skål med på 5 liter, så der er altså plads til en god gang bolledej. For god ordens skyld, skal det lige nævnes, at den version du vinder er den hvide og den er med glasskål. Som mange andre Kenwood køkkenmaskiner, kan man også bygge til hvad angår ekstraudstyr. Der kan både tilføjes saftpresser, råkostjern og kødhakker – Det sidste er jo uundværligt, hvis man skal lave sine egne pølser. Meget offtopic, så er jeg ret vild med at kunne hakke kød selv herhjemme. Ofte sker det i forbindelse med oprydning i fryseren. Så tager jeg det kød op, som måtte have gemt sig, hvorefter det bliver hakket og blandet til pølsefars. Så er der mulighed for at lege, når man både kan finde vildt, gris og ko dernede. Men igen, det var meget offtopic. Pølsestopningen tager vi en anden dag.

Hvis du skulle være i tvivl om hvad vi snakker om – Så får du lige alle specifikationerne her

Og nu til konkurrencen – Jeg har valgt at den skal køre lidt kortere tid end normalt, da det jo gerne skal være en lille ekstra julegave til en heldig læser. Så vi trækker den om 14 dage, så den kan nå hjem til dig inden jul og også gerne nå i sving i køkkenet:

1: Hvordan deltager du?

Det skal jo ikke være svært – Så i bund og grund skal du bare skrive en lille kommentar i dette indlæg. Og det jeg gerne vil høre er, hvad du har tænkt dig at bage som det første, hvis du vinder. Eller hvis den skal bruges til noget helt andet, så nævner du bare det.

2: Hvad ellers?

Du skal huske at skrive en gyldig emailadresse, når du udfylder kommentaren. Ellers kan jeg ikke få fat på dig hvis du vinder. Præmien afsendes fra Kenwoods PR bureau, så den når ikke hjem til mig inden. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og den sendes kun til adresser i Danmark.

3. Hvornår trækkes den?

Vinderen trækkes den 15. December og kontaktes efter pr. email. Så du skal svare inden, hvis du ønsker at modtage præmien inden jul.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Kenwood som har været så venlige at sponsere præmien. Ord og holdninger er mine egne. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Kunne du og din virksomhed tænke sig at sponsere en månedens give-away OG har jeres produkter relevans for læserne af bloggen, kan jeg kontaktes på thomas@madetmere.dk.

Join the Conversation

  1. Daniel Wolter says:

    Jeg vil bage et godt brød med noget lækkert manitoba mel. Det burde du også, og så skrive om det.. 😉

  2. Pia Jepsen says:

    Jeg vil bage vanillekranse efter opskriften fra den gamle by i Aarhus, og bagefter vil jeg bage et godt solidt kernerugbrød.

  3. Kasper Skjød Jensen says:

    UHHHHHHHH Thomas…. Jeg tror jeg ville give mig i kast med brunkager og vaniljekranse. Tænker dog at give mig selv mere tid end 30 min, som i Masterchef… 😉 God jul min ven

  4. Mikkel Kaalund says:

    Jeg har tænkt mig og bage fantastisk brød med min lille ven Bert!
    Bert er min ven, min surdejs ven altså! 😉

  5. Sandra Ludvigsen says:

    Kløben Bare fordi jeg kan Glædelig jul!

  6. Janus Boe Landry says:

    Det skal jo helt sikkert være nogle solide burgerboller som det første, og kødet skal selvfølgelig laves på weberen.

  7. Casper Møldrup says:

    Kære Thomas

    Jeg vil da sætte en dej over til lækre, luftige fødselsdagsboller. Mine børn skal da forkæles 🙂

  8. Mads Graugaard Hansen says:

    Jeg tror jeg vil finde et lækkert brød at bage… eller måske brunsviger! (Husk det udtales “Brånsvi’r”! …… MED lidt kagecreme i fyldet selvfølgelig!

  9. Et goldblumebrød 🙂

  10. Jeg vil bage en lækker fransk æblekage og bagefter lækre fuldkorns flutes hvor jeg bruger min egen surdej og lader brødene langtidshæve.
    Håber jeg vinder den lækre Kenwood røremaskine.

  11. Line Danielsen says:

    Jeg ville bage hindbærsnitter i lange lange baner.. Eller tror faktisk jeg ville bage alle de slags kager, jeg ikke har gidet at bage, fordi jeg ikke har haft en køkkenmaskine 🙂

  12. Elisabeth Flüger Jensen says:

    Jeg vil bage vanillekranse! Eeeelsker dem og vil gerne forkæle min familie med hjemmebag. Meeen mon ikke jeg også kunne finde på at bage noget lækkert brød til julebordet.

  13. Jakob Clausen says:

    Håber man kan bage lige så godt brød som dig med sådan en maskine.

  14. Mette Bisgaard says:

    Jeg vil bage “verdens bedste brød” i min Le Creuset gryde !

  15. Carsten Jarsholt says:

    Hjemmebagt surdejsrugbrød vil blive det første jeg bager.

  16. Bo Hemmingsen says:

    Bage det sædvanlige grovbrød til afkommets madpakke og en kærnemælkskage.

  17. Jeg vil straks sætte en portion dej igang til burgerboller – så vi traditionen tro kan få flæskestegssandwich 1. Juledag. Kh Bente

  18. Pia Nissen says:

    Hindbærsnitter har haft planer om det i 20 år, men har endnu ikke taget mig sammen fordi jeg er bange for de bliver for sprøde og tørre og knækker

  19. Hvis jeg vandt ville jeg som det første lave en krydderlagkage! Det gjorde min mor altid, og uden den bliver det ikke jul! Hvis jeg vandt er der ingen tvivl om navnet ; baby ❤️

  20. Judy Mikkelsen says:

    Jeg vil lave små pizzasnegle og pølsehorn! Så er der til det lille måltid. Både til mig selv og til børnebørnene

  21. Rugbrød – det hvor savnet af en god maskine, er den sidste undskyldning for ikke at bage det selv. Derefter mørkt brød og kager til julen.

    1. Marianne Jensen says:

      Jeg vil bage rugbrød og nogle dejlige boller. Det går jo noget nemmere med sådan en maskine

  22. Simone Mejlby says:

    Jeg ville forære vidunderet til min mor, og så skulle vi bage vanillekranse sammen. Det mislykkedes temmelig meget sidste år, og jeg giver hele skylden til manglen på ordentlig køkkenudstyr!

  23. Der skal, som det første, æltes dej til et svensk vörtbröd med rosinlevain

  24. Jeg ville bage kanelsnurrer og ælte dem for evigt… Og evigt… Og evigt…

  25. Jeg er nu blevet 52 år – og har stadig ikke en Kenwood!! Så jeg trænger :-))
    Tror min mors gamle blev solgt eller givet væk (!)
    Vil bage hele julen, men først og fremmest starte med Verdens bedste brød – det der i stegesoen….
    God december – og tak for skøn madinspiration

  26. lis iben olsen says:

    Jeg vil nå at lave vanillekranse – håber jeg bliver den meget heldige vinder af denne nye darling <3

  27. Jesper Würtz says:

    Pølsebrød…Massere af pølsebrød, altid godt at have til en nød hotdog.

  28. Colin Seymour says:

    Cinnamon roll monkey bread

  29. Kasper Kankelborg says:

    Fed giveaway! Jeg selvfølgelig bage bage både kanelsnegle og brunsviger! 🙂

  30. Joan Esbensen says:

    Jeg vil bruge maskinen, når jeg 1. juledag skal lave melboller til julesuppen. Jeg tror den vil være rigtig god, når æggene skal røres i den let afkølede opbagning. Faktisk tror jeg den vil være supergod til det 🙂

  31. Tænkte at det skulle være mine to døtre skulle have kage med i skole. Favorit kagerne til det er brownies med hvid chokolade. Der skulle bages vaniljekranse for anden gang, de første er spist på det tidspunkt.
    Så kunne det da være sjovt prøve at hakke kød og selv lave pølser som husbonden så kunne ryge ude i røgovnen. Der kunne blive mægtig travlt i det lille køkken.

  32. Morten Larsen says:

    Så står den på kage med æbler og kanel. Vaniljekranse, brunkager, jødekager, honninghjerter. Alt godt til julen.

  33. Niklas Holst says:

    Hmmm… Jeg vil begynde at bage igen.. Det første må blive nogle boller efter mors opskrift 🙂

  34. Kasper Kankelborg says:

    Fed giveaway! Jeg vil selvfølgelig bage både kanelsnegle og brunsviger! 🙂

  35. Kathrine Nørby Petersen says:

    Jeg vil bage boller og kage… I massevis.

  36. Nicki brøchner says:

    Hvis jeg skal være ærlig er jeg begyndt at blive lidt misundelig når svigerinden smækker en koldhævet bolledej sammen på igen tid i hendes maskine, så min fæste dej må nødvendigvis være en tilsvarende koldhævet bolledej.

  37. Kenneth Johansen says:

    Jeg vil bage juleboller sammen med mine to børn.

  38. Christian Winther says:

    Uha et godt rugbrød med min egen surdej…

  39. Jesper Pedersen says:

    Jeg tror først den bliver brugt i det nye år – nærmere bestemt 1. januar hvor fritterne selvfølgelig skal dyppes i enorme mængder bacon-mayonnaise som fordi det er 1. januar skal laves på maskine – andet orker jeg ikke denne dag.

  40. Jeg ville lave en lækker pizza 🙂

  41. Christina Bennetzen says:

    Jeg ville bage birkeskranse efter min mors opskrift. Og maskinen skulle klart hedde Gerda

  42. Sanne Kryger says:

    Åhh hvis jeg vandt, ville jeg straks sætte Tøsebarnet igang med at lave saltkaramel brownies til mig og kanelsnurrer som er hendes ynglings til hende selv. Og når vi så havde fortæret alt det lækre, ville jeg forære hende den lækre maskine, for det fortjener hun. ❤️

  43. Thomas Strøm Hansen says:

    Jeg vil med garanti bage en røvfuld burgerboller til de rester af flæskesteg, der måtte være i løbet af den nærmeste fremtid!

  44. Kirste Holm says:

    Hvet år hjælper jeg min gamle nabo på 80, med at røre/banke dejen til verdens bedste brunkager i en gammel jerngryde. det er et sjovt men benhårdt arbejde. Tænker det vil være en gave at bruge en stærk Kenwood, så vi kan bruge tiden på en kop mocca, mens vi nyder at se maskinen arbejde.

  45. Camilla Brundbjerg says:

    Det første jeg vil bruge Kenwood maskinen til er selvfølgelig til at røre en rigtig god bolledej, så jeg kan forkæle hele familien med friskbagte morgenboller i julen

  46. Min mor stillede trop med ‘det Sønderjyske kaffebord’ til min fødselsdag – alt hjemmebagt! Hun fortjener en ny røremaskine

  47. Nicole Callesen says:

    Som studerende i en studiebolig, ville det klart gøre tilværelsen og livet MEGET nemmere – og jeg ville elske at få en keenwood! Det første jeg klart ville bage er et godt stykke franskbrød og nyde det med masser af smør og pålægschokolade

  48. Michael Linddal Thomsen says:

    Som en studerende på universitetet med en passion for mad, er det svært at forkæle sig selv med kvalitet køkkenredskaber. Jeg vil bruge den til at kunne bage brød med diverse rustikke kornsorter, da det altid er bedst!
    Jeg vil kunne få mere brug af min håndkværne, jeg fik i julegave sidste år af mine forældre, til at lave friskkværnet mel – Mums! 🙂

  49. Vibeke Sørensen says:

    Jeg bager surdejsrugbrød og ælter med hænderne, det ville være skønt med sådan en maskine til hjælp.

  50. Jan Hestetræet says:

    Jeg vil banke op en god italiensk dej på surdejsbase, og piske al gluten ind i dejen.

  51. Jeg ville helt sikkert bage Claus Meyers kanelsnurrer! Jeg ødelagde min (virkelig) gamle røremaskine sidste jul ved netop at lave de lækre snurrer, så det kræver næsten en revanche 😉

  52. Masser af kanelsnurrer 🙂

  53. Jeg har tænkt mig at bage nogle julesmåkager, som er lidt anderledes i denne år. Jeg bliver inspireret af Lakrids, som jeg elsker at spise for tiden, og så har jeg også en whiskylikør tilbage, som måske kunne egne sig til at lave nogle småkager med whiskykaramelfyldt – eller eventuelt en kage.

  54. Pia Raaby says:

    Jeg vil bage det lækreste brød – som jeg lige har fundet en opskrift på. Den kræver nemlig en røremaskine, da den skal æltes over flere omgange.

  55. Tinna Gunnersen says:

    Jeg vil da lave julesmåkager… brunkager, pebernødder, finskbrød, vaniliekranse, klejner osv

  56. Jimmi Jørgensen says:

    Uha, for dælan, hvor jeg savner en køkkenmaskine. Jeg måtte bide i græsset og lade den gamle blive hos ex-kæresten…..! Joo, men kan både undvære en kæreste og køkkenmaskine, men begge dele er nu anvendelige i et køkken ;-). Nej vent – jeg vil faktisk helst have køkkenet for mig selv. Hvis Kenwood bliver min nye kæreste, så skal den straks sættes igang med dej til koldhævede boller – og måske julesmåkager, hvis det da kan nås.

  57. vibeke rasmussen says:

    Jeg vil forkæle min mand med hjemmebagte pølsebrød, hjemmesyltet agurkesalat mv. Pølserne må blive købte, men jeg har i mange år drømt om at få en køkkenmaskine med alt muligt tilbehør. Har en gammel røremaskine som larmer så meget, at det lyder som en startende helikopter i køkkenet, men den er super til gærdej i store mængder

  58. Michael Beck says:

    Jeg ville nok starte med et æble-dadelbrød og derefter pølsehorn til ungerne.

  59. Lea Bjerre says:

    Jeg ville lave Mette Blomsterbergs fantastiske Sarah Bernhardt kager og derefter en kæmpe potion Vaniliekranse og så byde tøserne på kaffe og kage 🙂

  60. Jeg vil øve mig i kransekage så den sidder lige i skabet nytårsaften

  61. Jeg vil lave pizzadej på maskinen som det første 🙂 God jul

  62. Nina Christoffersen says:

    Jeg vil som det første fortsætte med min honningkagedej som jeg satte over for 14 dage siden. Har aldrig lavet dem før så håber på det bedste nu hvor det er en langvarig process. Derefter skal jeg bage masser af brød. Jeg er i gang med at forsøge at finde den bedste opskrift til min smag.

  63. Ida Madsen says:

    Den ville være perfekt som ekstra julegave til min far. Han er lige blevet skilt og har derfor et meget begrænset udvalg af køkkenudstyr, så denne ville falde på et tørt sted..

  64. Jeg vil bage KLEJNER til alle julens hyggelige stunder ❤️

  65. Jeg vil endeligt få lavet de hot dog bearnaise med hjemmelavet brød for første gang. Glæder mig allerede!

  66. mathias sørensen says:

    Jeg ville bare et lækkert rugbrød efter min fars opskrift 🙂

  67. Dennis Bryan-Lund says:

    Jeg vil bage et lækkert franskbrød til julefrokosten 1 juledag 🙂

  68. Jeg ville fluks lave en dej til koldhævede boller – har en opskrift hængende på køleskabet, der længe blot har ventet på min anskaffelse af en maskine

  69. Danni Hansen says:

    Jeg ville super gerne prøve at give mig i kast med min egen pølsefars 😀

  70. Vibeke Helsinghoff says:

    Jeg ville bage specier. Opskriften har jeg fra min morfar, som havde et fancy konditori i Silkeborg indtil 1918. Jeg har senere set, at det er præcis samme opskrift, der bruges i Karolines bøger 🙂

  71. Pizza! Det laver jeg alt for sjældent. Mine små svage konsulenthænder kan altså ikke ælte sådan en gang pizza-dej ordentligt. Med røremaskinen lover jeg aldrig mere at forsømme pizzaen. Som i øvrigt klart skal være med mascarpone som smørelse. Hvid pizza er så sygt godt.

  72. Efter er år som studerende i USA vender jeg hjem til d. 15/12 – og skal derfor indhente hele november og december måneds julebag på to uger! Jeg skal som minimum igang med vanillekranse, klejner og pebernødder – men så længe det er dansk og ikke smager af fastfood, bør det bages 🙂

  73. freja hansen says:

    Uha, jeg ville bage en stor portion småkager! 😀

  74. Jeg ville bage vaniljekranse efter min oldemors opskrift, da det er min all time favorite jule småkage! 🙂

  75. Mikkel Falkenberg says:

    Jeg ville ælte en dej til lækre flûtes som jeg ville spise sammen med nogle lækre oste

  76. Lilllian Mogensen says:

    Jeg ville straks lave en stor portion dej til brød og boller, da jeg ikke ejer en køkkenmaskine og derfor kun laver små portioner, som kan æltes med hænderne. God jul til dig Thomas.

  77. Maja Laursen says:

    Jeg ville lave flødeboller – har prøvet at lave skum herhjemme med min 19! år gamle krups håndpisker med et piskeris tilbage – det tog sådan ca. en lille time inden det var nogenlunde i orden – det var min holde-arm til gengæld ikke. Så ville elske at være overskudsagtig og lave andet mens maskinen laver det hårde arbejde 🙂
    God jul til dig og dine.

  78. Jeg vil højst sandsynligt bage en masse lækre kager. 🙂

  79. Jane Wind says:

    Med sådan en lækker maskine vil det være en leg at bage mine grove yndlingsboller med spinat og hytteost, mmmm… Jeg krydser fingre og håber på det bedste 🙂

  80. brita jepsen says:

    Jeg vil bage et godt og sundt rugbrød,det er svært at ælte uden maskine

  81. Jeg vil skynde mig at købe en kødhakker til røremaskinen (min gamle kødhakker er nemlig efterhånden slidt op 🙁 ) Så vil jeg lave en omgang medisterpølse. Vi får nemlig altid medister ved siden af anden til jul, og den skal absolut være hjemmelavet.

  82. Marian Bjerrum says:

    Jeg ville røre dej til et lækkert og luftigt grovbrød og selvfølgelig til julens småkager

  83. Jeg vil bruge den til at røre dejen sammen til koldhævet müsliboller med kanel, mandler og tranebær

  84. Stine Eriksen says:

    Jeg ville ikke bage noget som helst… Jeg ville sende den direkte hjem til min mor! Og så ville jeg sætte hende til at bage en ordentlig røvfuld kardemommesnurre til mig 😀

  85. Beth Ørnbo says:

    Jeg vil rigtig gerne bare noget lækkert brød, som jeg kan ælte sammen i min nye Kenwood køkkenmaskine. Jeg har ønsket mig en længe, så ville blive glad for denne kæmpe julegave. Og det er jo bare toppen, at jeg kan købe tilbehør til den, og så lave min egen saft også.
    Tak, for muligheden for at vinde denne lækre køkkenmaskine! (-Og tak for dine lækre og inspirerende opskrfiter!)

  86. Vi har en morgenbolle(høhø)opskrift i familien, hvor dejen laves aftenen i forvejen og så står natten over i køleskabet, men dejen bliver så uhyggeligt klistret, at den er et mareridt at lave i hånden. Min søster laver den altid på sin Kenwood, og jeg er hende dybt misundelig, så det må være der, den først skal bruges!

  87. Jeg har i de sidste 10 år bagt alt mit brød på en gammel Kenwood Chef a701 køkkenmaskine, som jeg har fået af min mor, som igen fik den, inden jeg blev født. Mit bedste bud er, at den er ca. 35 år gammel, og har været brugt til alt muligt gennem tiden. Desværre måtte den for lade livet for 14 dage siden, hvor motoren brændte sammen. Det var vemodigt, og hvor føler man sig amputeret uden den ved sin side, når man har været vænnet hertil. Men 35 år, det kalder jeg godt nok kvalitet der vil noget! Heldig var jeg, at mine forældre nu er ved at få lavet nyt køkken, som står færdig d. 16. december. Indtil da har jeg fået lov at låne deres nye Kenwood maskine, som flittigt bliver brugt til boller, julesmåkager, farser m.m.
    HVIS jeg vinder denne Kenwood-maskine, er det første jeg vil lave en god gang surdejsboller til mit arbejde til vores morgenmad inden jul og derefter vil jeg bage rugbrød til julefrokosterne i familien.
    Mvh
    Mette

  88. jørgen nielsen says:

    Jeg ville som det første bage et rugbrød. Også som en test af maskinen.

  89. Jeg ville bage lækre gulerodsbrud
    Håber virkelig, Jeg er den heldige vinder

  90. Jeg skal helt sikkert bage rugbrød ☺️

  91. Jeg ville give min datter maskinen og bage rugbrød sammen med hende.

  92. Maja Laungaard says:

    Meyers kanelsnurrerne 😛

  93. Rikke Lynge says:

    En lækker surdejs pizzadej, som på samme vis som pølserne, kan toppes med diverse lækkerier og rester der måtte have gemt sig

  94. Uha den kunne jeg godt tænke mig at vinde som en ekstra julegave til min kæreste, som er udlært kok om et halvt år 🙂 det første jeg tror vi skal lave er julesmåkager, eller boller, måske en frikadellefars… Eller… Uha mulighederne er jo uendelige! 😀

  95. John Langvig says:

    Få “banket” min hvedesurdej ordentlig igennem.

  96. Lene Overgaard says:

    Jeg vil bage skønne øland-sandwichboller til mine drenge, denne gang med ekstra lang “ælte-tid” vha Kenwood-kræfter 🙂

  97. At vinde maskinen vil nok resultere i, at det vil være vores tur til, at stå for rugbrødet til årets familiejulefrokost første juledag. Det vil jeg naturligvis ikke klage over, alt bliver jo sjovere med en røremaskine! Ja og så vil den stå død lækkert i vores kommende nye hus.

  98. Mads Schacht says:

    Da min gamle køkkenmaskine lige er stået af i forsøget på at lave sæsonens første portion pebernødder, har jeg en lang liste af julesmåkager (efter gamle familieopskrifter), som det nye medlem af køkkenfamilien skulle i gang med i en fart.
    Det bliver en tung arv at løfte, den gamle har tjent mig godt i 14år.

  99. Ville helt sikkert bage mine egne pøksebrød, også gå all in, og lave mine egne pølser, så der kan laves spændende gourmet hotdogs i julen.

  100. Micki Olin says:

    Hej Thomas

    Jeg tror det første jeg skulle lave ville være en Banana Cream Pie. Tillykke med din bog endnu en gang. Hele familien sidder og hepper på dig i Master Chef Jul 🙂

  101. Randi Frisdahl says:

    Jeg vil bage Claus Meyers hveder, dog med lidt mindre kardemomme, så er de super lækre som en risteboller.

  102. Jannie Christiansen says:

    Det allerførste jeg vil lave, hvis jeg vinder, vil være en kringle. Har tænkt på kringle de sidste 14 dage, så det ville være en god lejlighed til at få den “smækket” sammen .

  103. Malou Olesen says:

    Åh, det er lige sådan een min mor skal have i julegave. Hendes første Keenwood døde netop for nylig med over 30 år på bagen. Hun mener ikke hun behøver en ny, men det ved jeg hun gør!
    go jul

  104. Tina Damgaard says:

    Jeg skal helt sikkert bare nogen langtidshævede boller og så skal der røres en god gang flæskefars 🙂

  105. Det ville være en god julegave til både min familie og mig selv! Jeg har altid bagt brød mv, men det sidste års tid er mine hænder blevet meget dårlige som følge af en sygdom i nervesystemet.
    Min datter på seks år spørger tit efter hjemmebagt brød og jeg ville helst kun servere det. Så det allerførste ville være dej til brød, pizza og så en fantastisk gang raw cake dej til julelækkerier

  106. Jeg ville uden tvivl bage ølandsboller fra Meyer. Det slår mig ud det med de 10-15 min æltetid og de bliver aldrig helt som jeg vil ha dem. Det må dette vidunder kunne hjælpe med! Så kan den passende hedde Thomas når den kommer hjem til mig

  107. Vibeke Jørgensen says:

    Jeg vil bage glutenfrie safran boller ❤️

  108. Javier Lopez says:

    Jeg skal bage helt simple, klassiske franske baguettes. Med en god gedigen røremaskine får dejen nemlig den helt rigtige lange fiberkrummer, og så håber jeg at kunne fange den helt særlige nøddesmag i skorpen med langtidshævningen. Håber jeg vinder…

  109. Jeg ville flå æsken med den lækre Kenwood maskine op og straks gå i gang med at lave en dobbelt portion kanel cookies sammen med mine unger, så vi har lidt sødt til juledagene.

  110. Jeg vil bage lusekatte og et dejligt kernerugbrød til mine unger 🙂

  111. Anne Mathiesen says:

    Lækker præmie! Jeg ville lave ciabattabrød eller Gulerodsbrud – Serveret med smør.

  112. Meyers kanelsnurrer som virkelig skal have lang æltetid

  113. Morten Kanne says:

    Jeg vil give den til min søde kæreste så hun kan lave nogle endnu bedre morgen boller

  114. Den skal helt klart bruges som gave til min kære søster. Hun kunne godt bruge en ekstra hånd og det er jo lige det man får med Kenwood – en god køkkenhjælper. Hvad det første der bliver lavet vides ikke med sikkerhed, men håber på en af hendes lækre kager. Om ikke andet, så kunne en sidegave herfra være en spændende kogebog med Meyers opskrifter til inspiration.

  115. Mit første projekt med maskinen skal være en kæmpe portion skumfiduser til den varme kakao i juledagene.. ☃☕️

  116. Langtidshævede boller med hvidtøl og hele nødder. Dejen er blød, og vil have virkelig godt af en ordentlig æltetur i en røremaskine

  117. Julesmåkagerne er allerede bagt så maskinen skal hjælpe med at ælte dej til morgenboller og franskbrød her til jul

  118. Rune Batsberg Sørensen says:

    Jeg vil starte med at forsøge mig med nogle lækre bløde briocheboller til burgere. Jeg har før forsøgt at lave dem med håndkraft men det mislykkedes da dejen er meget våd, så jeg er næsten sikker på sådan en vidunder maskine kan klare opgaven. Til sidst en lille Tak for en spændende blog 🙂

  119. Karin Nielsen says:

    Jeg skal bage honningsnitter – fordejen har stået i ca 10 dage nu, så det passer lige at maskinen kan hjælpe mig med at røre dejen færdig. Maskinen skal selvfølgelig hedde Thomas 🙂

  120. Eva Endel says:

    Indiske navn brød der skal æltes længe og godt

  121. Carina Berglund says:

    Jeg vil bruge den til at ælte mine mange hjemmebag, så får mine trætte arme god køkken hjælp.jeg bager boller morgen birkes og kold hævede brød.

  122. Marie-Louise R says:

    Jeg ville bage lækre luftige boller! Og den ville pynte så fint i mit køkken 😉

  123. Katja Blach-Ørste says:

    Det sekund maskinen arriverer, vil jeg kaste mig over chokolade.dk’s fantastiske julecookies, hvor ingredienserne b.la. består af nougat og marcipan.

  124. Maria Thomsen says:

    Jeg tror jeg ville bage vaniljekranse eller chokoladeboller

  125. Åha, det første jeg vil bage med denne? Ønskerne er mange, men nok rugbrød, eftersom at jeg så kunne få en klump surdej af min mor. Hun ville være stolt over at den ville blive ført videre.
    Maskinen skulle klart hedde morfar, han døde inden jeg blev født, men han var bager, og jeg ved derfor at han ville være stolt over at jeg førte opskrifter videre, æltemetoder osv 🙂

  126. berit sørensen says:

    Kære Thomas… Det er næsten lettere at skrive hvad den ikke skal lave i denne søde juletid…. Jeg har forelsket mig i et par ting på din blog ex. pate`n som bla skal med til julefrokosten og så skal der for alvor laves alle mulige koldhævede brød til glæde… Jeg ææælsker min røremaskine, men trænger til en ny og lækker.

  127. Aziza Bjorholm-Petersen says:

    Jeg vil fluks købe kødhakkeren, så jeg kan hakke rå kikærter og lave dem til falafler som min mor laver dem 🙂

  128. Christine de Fønss says:

    Før jeg køber mig mere fattig i snurrer, så vil jeg rigtig gerne snart selv tage bagningen af dem op – og det tror jeg en smuk røremaskine ville kunne hjælpe mig med.

  129. Simone Greve Larsen says:

    Sikke en lækker giveaway Thomas 😀
    Hvis jeg vandt sådan en, skulle den helt sikkert bruges til at ælte min bolledej, så jeg kan få lækre hjemmelavede grovboller med på arbejde i stedet for alt det kedelige købebrød 🙂
    God jul!

  130. Michelle Buch says:

    Jeg vil som det aller første lave boller og forkæle min kæreste og resterende familie med lune boller.
    Som datter af en bager er det vel næsten et must at jeg får sådan en fin maskine i mit køkken 😉
    Kryder rigtig meget fingre 🙂

  131. Henriette Andresen says:

    Jeg ville helt sikkert starte med at lave en småkagedej, så jeg kan bage finskbrød til min far. Det er en fast juletradition her, at far får en dåse fuld af finskbrød, som udelukkende bliver bagt til ham.

    Vi har også en arvet maskine, som dog ikke har noget navn. Hvis jeg skulle være heldig at vinde, er jeg sikker på at den vil blive navngivet ‘Thomas’ 🙂

    Glædelig jul til dig og dine.

  132. Maria Marmoy says:

    Uhh… Stort ønske, at lette hverdagens glutenfri bagning, da det er ret svært at finde færdigbagt glutenfrit rugbrød. Så det ville bestemt være første kreation 🙂

  133. Christian Tappe Clemmensen says:

    Lækre luftige ølandsbrød! Det er muligt at lave en god dej med en almindelig håndmixer, men med en KENWOOD KØKKENMASKINE ville det hele blive meget lettere og sjovere. Det ville være den vildeste julegave at give her op til jul til en rigtig gastromand!

  134. Jeg ville helt sikkert røre fyldet/farsen til kalkunen juleaften sammen hvis jeg skulle være så heldig at vinde dette vidunder af en Kenwood maskine <3

  135. Michael Nielbo says:

    Som det første vil jeg bage nogle langtidshævede brød til jul.

  136. Stinna Guldmann says:

    Jeg ville bage vanillekranse 🙂

  137. Lasse Jacobsen says:

    Jeg vil som det første bage burgerboller til en god greasy cheesburger

  138. Julekager
    Vaniliekranse, pebernødder og lækre jødekager

  139. Christian says:

    Superflot design – Jeg vil bage burgerboller og pølsebrød og invitere vennerne til “børne fødselsdag” med hjemmelavede bøfsandwich, hotdogs og røde sodavand :).

  140. Det må blive et lækkert Manitoba grydebrød.

  141. Jesper Gordon Andersen says:

    Super lækker maskine. Æstetisk flot.
    Jeg vil købe en kødhakker til maskinen og kaste mig ud i disciplinen at lave medister.

    Tak for en god side. Har lige bruget opskriften på svineskank.

    Hilsen Jesper G

  142. Nicklas Pedersen says:

    Nu hvor julen står for døren så skal det indgå i mit første bagværk!
    Jeg vil gå lidt tilbage i tiden hvor man spiste god kage om søndagen, da min mor havde tysk kæreste, og jeg vil bage “Stollen” som min første ting :))

  143. Birte Marie Schou says:

    Jeg vil bage Kamma’s kager, de er så dejlige at det kun er ved juletid jeg bager dem, eller ville vi hurtigt ikke kunne passe vores tøj.

  144. Jeg ville lade min datter på 12 år bage. Jeg tænker, hun vil lave et lækkert focacciabrød til de lammefrikadeller, som jeg vil røre fars til i denne lækre maskine 🙂 God jul.

  145. Jeg ville ELSKE at vinde den! Det ville virkelig gøre verden lettere.
    sandsynligvis ville det første jeg bagte være brød, da jeg generelt bager alt selv. Optimalt ville det dog være en fransk citrontærte (yndlingskage!) eller nogle brune kager nu hvor det er jul 🙂

  146. Sanne Wedel says:

    Jeg vil bage julekager med min yngste datter på ni år – som selv skal have lov til at eksperimentere med, hvad der skal i dejen.

  147. helle olesen says:

    Jeg vil bage et dejligt økologisk rugbrød med masser af nødder og tørret frugt 🙂

  148. Steen Nellemose Hansen says:

    Jeg ville straks røre en portion dej til ølandshvedebrød (meyers) – det er en god prøve. Den gamle Kenwood kæmper hårdt når den får opgaven. 3 min. slow – derefter 15 min. for fuld skrue.

  149. Et surdejsbrød med lang æltetid, autolyst og fermentering + masser af kærlighed. Drømmen er en bjørn teddy, men som studerende på SU – så er der vidst lang tid til at det bliver en realitet…

  150. Rose Talbo says:

    Jeg ville lave en kæmpe omgang veganske pølsehorn til madpakken! 🙂

  151. Henriette Devantier says:

    Den ville blive flittigt brugt til hundredevis af julesmåkager!

  152. Pia Haaning Lorenzen says:

    Der skal helt sikkert bages dejligt brød, når vi residerer i vores sommerhus, og hvor der er tid til hyggelige ting som at bage og ikke mindst smage:-)

  153. Ann Larsena says:

    Den vil straks blive døbt Thomsen, og blive sat til at røre mit rugbrød, som den gamle udtjente elskede Kenwood ikke kan klare mere.

  154. Anja Bjerregaard says:

    Jeg vil bage glutenfrit brød☺️

  155. Sofie bang willadsen says:

    Jeg kunne SÅ godt tænke mig denne maskine! Den ville være perfekt – da jeg mangler en køkkenmaskine til at lave rugbrød med!

  156. Vil først sige at det er en fornøjelse at følge dig i Masterchef Jul 🙂 Jeg har aldrig haft sådan en lækker maskine, så jeg vil starte med nogle lækre brød, da jeg skal holde julefrokost i år :-).

  157. Jeg vil bage verdens bedste burgerboller der bare ikke bliver det samme når jeg forsøger at ælte dem i hånden! Pt får de lov at køre på min farmors gamle maskine, “Assistenten”, men hun er ved at stå af, så mit største ønske til jul er en ny køkkenhjælper.

  158. Nicolai Bæk says:

    Det er jul, det er sød og det er lækkert…
    Der skal bages julekager, vaniliekranse, brunkager, pebernødder og klejner….

  159. Thomas Bjerre says:

    Jeg vil bage de lækreste julesmåkager ved hjælp af Kenwood’en så der rigtig kommer en duft af jul i hjemmet.

  160. FLØDEBOLLER!

    Trods det lige kan lade sig gøre ved hjælp af den gammeldags metode med skål og elpisker, bliver det altså ikke det samme uden en god køkkenmaskine

    Og ikke bare een slags. Der skal afprøves forskellige metoder. Alm. æggehvide, temp. æggehvide, eller med tørrede. Skal de mon være veganske og hvad med marengsen – uuuh! Mulighederne er uendelig!!

    Og mon ikke, der også ville blive disket op med nogle lækre rødbede eller rum toddy muffins i anledningen af vintersæsonen

  161. Årh den er da til mig 😉
    Jeg ser næsten aldrig fjernsyn, men ser med i MasterChef jul og hepper på dig *go thima*
    Dbh
    Heidi

  162. KInnie Husum says:

    Jeg vil bage rugbrød og en masse vaniliekranse og finskbrød ikke at forglemme 🙂

  163. Pernille Månsson says:

    Jeg skal bage til min bedste venindes lille søns barnedåb, lige inden jul. Så der ville jeg helt klart indvie min nye Kenwood, hvis jeg så heldig at vinde sådan en.

  164. Pernille Selch Thyrring says:

    Fed præmie!
    Jeg er nok mest af alt en brød-pige, så jeg ville helt klart røre et lækkert koldhævet surdejsbrød på denne maskine. Seje og bløde på en gang, og med store lækre lufthuller..!

    …men mon ikke der sniger sig en lille klejne med i farten..? 🙂

  165. Mille Wikkelsø says:

    Jeg ville straks bage en lækker kage til ungerne og manden! Dernæst et dejligt brød !

  166. Line Willads says:

    Jeg ville bage en masse masse masse julekager. Min favorit er ‘mandelsynd’ – en norsk opskrift på småkager min mand altid fik hjemme i norge ❤️

  167. Anne-Marie says:

    Den vil blive brugt til morgenboller i læssevis, når familien er samlet i hele juleferien.

  168. Helena Larsen says:

    Det er svært at vælge hvad man skal bage, hvis man endelig får en ‘Woddy’, men tror jeg vil lave noget så simpelt og lækkert som meyers ciabatta, som skal æltes meget længe, og som jeg ikke har armkræfter til

  169. Daniel Ellehammer Larsen says:

    Som udgangspunkt er det min kæreste der står for at bage hos os, så det bliver noget andet jeg skal bruge den til 🙂 Min største udfordring for tiden, ligger i at få blandet ingredienser godt og grundigt, når jeg laver diverse frikadeller og vegetarbøffer, og det hele skal gøres ved håndkraft 🙂

  170. Ulrik gilberg says:

    Jeg ville helt sikkert bage juleboller som det første.

  171. Nøøøj, den gad jeg godt at have hjemme hos mig! Jeg ville bage kanelsnegle tror jeg, det har jeg ikke gjort endnu, fordi jeg virkelig ikke gider at ælte noget som helst i hånden i 15 min. Men med sådan én, er det jo ingen sag!

  172. Honninghjerter her til juletiden

  173. Mikkel Hansen says:

    Jeg har stor for en vellykket vandbakkelse – det er i min optik en Rolls Royce inden for bagværk. Jeg har altid godt kunne tænke mig at gå i krig med mine egne, hjemmegjorte vandbakkelser – der ville Kenwood’en være et superb supplement. De skulle enten ende som Eclaire med mokkacreme, eller med hjemmelavet vaniljeis og en højprocents-chokoladesauce. God jul, i øvrigt.

  174. Laura Munk Petersen says:

    Åh den store drøm er en køkkenmaskine! Det første jeg ville lave var en omgang luciaboller! Smukke, safrangule S’er med en lille rosin i hver ende 😀

  175. Astrid Dalsjo says:

    Jeg vil bage nogle lækre surdejsboller! Min mor har sådan en køkkenmaskine og laver de lækreste boller og generelt bruger den til en masse forskellige ting og jeg har længe været misundelig på den! Så nu håber jeg da, at det bliver min 🙂

  176. Jakob Forsberg Larsen says:

    Jeg vil ælte en super lækker pizzabund 🙂

  177. Michelle Ulstrup says:

    Jeg ville døbe min “Bedste” – fordi det ville være det bedste, og fordi jeg som det første ville bage min Bedstes drømmekage, som er awesome – men som aldrig kan blive ligesom hendes.. Jeg mistænker hende for at sidde i himlen og grine af, at hun havde en hemmelig ingrediens, vi andre ikke fik med på vores håndskrevne opskrift 😉

  178. Hvis jeg vinder, vil jeg starte med at bruge den til at røre en rugbrødsdej (og muligvis også en bolledej på surdej nu vi er i gang), for sådan en kan altså godt være en temmelig krasbørstig satan, når den skal røres med armkræft, når nu kollegiekøkkenet ikke er i besiddelse af drejkroge til elpiskeren.

  179. Jeg vil først bage fedtebrød. Det er en fast juletradition. Dernæst skal der bages lækkert brød.

  180. I den gode december ånd ville det første jeg skulle bage være vaniljekrasne! Det er perfekt at man kan bruge kødhakker funktionen til dette, og det er en stolt familie tradition at vi i december bare vaniljekranser, finskbrød, jødekager og klejner efter mine mormors opskrifter vi vi har gjort det siden jeg var helt lille (dvs ca. de sidste 20-25 år).
    Det er en så hyggelig stund jeg tilbringer sammen med min mormor og lillesøster, da vi ale elsker at bage og ikke mindst elsker julen. Så bliver der sat en god jule CD på hendes gamle anlæg og så hygger vi os enormt. Så nu da hendes gamle kødhakker synger på sidst vers ville jeg så gerne vinde denne så jeg kan holde vores tradition ved lige 🙂

  181. Karina Knobelauch says:

    Jeg vil sgu nok tømme fryseren og se om jeg ikke lige kan pølse resterne op…

    1. Karina Knobelauch says:

      Tømmer fryseren og pølser resterne op…

  182. Jeg har nogle vatarme, så jeg ville klart bruge maskinen til at ælte en pastadej 🙂

  183. Camilla Thomsen says:

    Hvis jeg er så heldig at vinde denne lækkerhed så skal der som det første laves sirupslagkage på den som vi altid får juleaften når alt ræset er overstået 🙂 Og så skal der laves en masse luftigt og saftigt dej til lækre brød ! 🙂

  184. Signe Frydendall says:

    Jeg er netop flyttet hjemmefra og har været vant til at have en Kenwood røremaskine lige ved hånden (det er jo et MUST!) i mit barndomshjem. Nu står jeg så uden en, hvilket har resulteret i kortere (eller ingen) æltetider og rigtig meget takeaway. Hvilket jo er en skam!
    Det første jeg skal lave er farsen til lækre asiatiske kyllingekødboller med teriyakisovs. Haps!!

  185. Jeg vil nok starte med at lave julesmåkager her til jul f.eks. vaniljekranse der er min favorit.

  186. Jeg ville starte med at bage rugbrød og eksperimentere for at finde frem til den lækreste opskrift for mig. Er træt af kedeligt købe-brød, så det ville være fantastisk

  187. Marianne Holst says:

    Ville helt sikker forkæle min familie med madset af hjemmebagt brød. Den ultimative test ville være et surdejs rugbrød, for den opskrift jeg har skal æltes i ret lang tid før den når den rigtige temperatur.
    Hjemmelavede rundstykker første juledag kunne også være et godt bud.
    Rigtig god december til alle.

  188. Martin Pedersen says:

    Pølsehorn

  189. Martin Jensen says:

    Jeg skal da bare lækre luftige bøfsandwichboller, der kan suge noget SOVS.

  190. Annette J says:

    Der skal laves rundstykker

  191. Oliver L. says:

    Jeg ville ikke bage nogen ting, men lade min kæreste bage, hvad hun end føler for med hjælp fra hendes store ønske gennem lang tid.

  192. Bente Nedergaard says:

    Så skulle der bages et lækkert ølandsbrød med surdej til min søde mands morgenmad, og lækre brød og kager, når familien kommer på besøg. Glædelig jul.

  193. Marie Lykke Medom Nielsen says:

    Kærnemælkshorn

  194. Skumfiduser!! Jeg har formået at brænde min håndmikser af i forsøget, der var Skumfiduser klister over alt. Så til det formål skal man sgu bruge en maskine med mere power!! Har jeg erfaret

  195. Majbrith Christensen says:

    Jeg ville fluks købe kødhakkeren som tilbehør, og så se at få hakket en stor omgang lever og spæk, og få lavet en dejlig juleleverpostej ☺️ godt med fløde og grov peber i. Så jubler mand og vores 5 børn ❤️

  196. Christina Henriksen says:

    Skal under alle omstændigheder bage alle julens lækre kager med min dejlige roomie – hvilket nok bliver meget nemmere med sådan noget lækkert udstyr!

  197. Jeg skal ikke lave noget som det første på denne Kenwood, men, men, men – det skal mine søde forældre. Og i særdeleshed skal min mor lave alverdens skønneste julekager, som kun hun kan lave. Og så tilsat en knivspids ekstra juleglæde, hvis julekagerne kunne laves på så skøn en Kenwood køkkenmaskine, som jeg ved både hun og min far ønsker sig <3

    Glædelig jul 🙂

  198. Kristine Carlsen says:

    Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg prøve at bage et bornholmsk hvedebrød, med sukat og rosiner, drysset med perlesukker og hasselnøddeflager, og som skal serveres med tandsmør!

  199. Klaus Frandsen says:

    Kærnemælkshorn – no doubt about it.

  200. Niels Gadegaard says:

    Jeg elsker at bage mit daglige brød
    Mel og surdej; skorpen er sprød
    Med køkkenmaskinen, kunne jeg spare tid
    Så kan det bruges til at lave “ikke en skid”

    …og dermed kan jeg nyde en hvedeøl, mens jeg bager brødet til kæresten.

  201. Sofie Rytter says:

    Min mor og jeg har startet en tradition med hjemmelavet julemedister efter hun fik sin køkkenmaskine for nogle år siden.. Udover at det smager virkelig dejligt, så er det et enormt hyggeligt projekt at lave i juledagene- Så hvis jeg bliver den heldige vinder skal der medister igennem Kenwood’en..!

  202. Uha sikke en lækkerk give away!! Jeg tror at jeg ville lave en honningkage eller en omgang kirsebær flødeis 🙂

  203. Sikke en lækker præmie! Jeg ville helt sikkert kaste meget over et lækkert madbrød.

  204. Elizabeth says:

    Jeg skal bage et amerikansk safran julebrød med sukat. Min mor har bagt det i mange år til julemorgen d. 25. dec. I år har jeg besluttet et tage arven op og prøve at bage det selv.

  205. Trine Karlsen says:

    Jeg vil bage lækkert brød til hele familien – et oldemor franskbrød uden kerner, ligesom mine drenge kan lide det!

  206. Jeg ville bage en lækker krydderkage – for jul er bare en god grund til kage 😉

  207. Jeg ville bage et gammeldags honningbrød. Et af dem der skal koldt smør på… ummm så er det jul.

  208. Anette Møller Kristensen says:

    En god hjemmelavet pizzadej, som jeg håber du leverer opskriften til, Thomas….. Jeg elsker pizza

  209. Kit Rasmussen says:

    Jeg vil helt sikkert bage et surdejsrugbrød, det har jeg gjort i mange år. KENWOOD køkkenmaskine vil gøre det meget lettere.

  210. Josefine Andersson says:

    Hej Thomas!

    Jeg ville helt klart bage en stor omgang pebernødder eller brunkager da vi går juletiden i møde og de er så hyggelige;)

    Da jeg ikke er så erfaren (13 år) men dog elsker at være i et køkken, ville jeg prøve at lære en masse nye opskrifter med den 🙂

    -Josefine

  211. Hasse Rosenquist says:

    Jeg går i øjeblikket og prøver at finde frem til den helt perfekte brioche, og tænker i den forbindelse at det da kunne være rart for håndledene at få en lille pause, når nu en fantastisk maskine kan gøre arbejdet lige så godt (måske endda bedre….)

  212. Jeg skal helt klart finde en opskrift på noget brød, der skal røres længe – så vil jeg stå ved siden af med et glas rødvin og nyde jeg ikke rør’ en finger selv 🙂

  213. Pernille Sørensen says:

    Jeg ville give den til min lillesøster i gave, som elsker at bage og lave mad i det hele taget. Den ville være perfekt til hende. Jeg ville håbe, hun ville bage mig noget lækkert brød!

  214. Det første jeg ville bage med brug fra denne fantastiske maskine, er en stor omgang morgenboller til juledag. Hvor fantastisk ville det ikke være at vågne dagen efter juleaften med sne på græsplænen, børn der leger med deres gaver, kaffe på kanden og lækre hjemmebagte morgenboller? Det er da stemning der batter 🙂

  215. Tobias Andersen says:

    Jeg ville bruge den til at lave is på. Har længe gerne ville give mig i kast med Heston Blumenthals is opskrift ved hjælp af pulveriseret tøris. Har desværre ikke plads til en dedikeret ismaskine, så det ville være fedt med en røremaskine, der kunne opfylde flere formål.

  216. Katrine Hamborg says:

    Hvor fedt!
    Jeg ville helt klart bruge den her i juletiden til småkager – ellers til at lave gode deje til langtidshævet brød

  217. Maja Andersen says:

    Jeg ville bage et brød og nogle julesmåkager til mine forældre og bagefter forære dem maskinen. For er der noget som de gamle sætter pris på så er det godt hjemmebag.

  218. Peter Kofoed says:

    Jeg vil lave nogle kanelsnurrer og derefter lækre julekager

  219. Allan Simonsen says:

    Lækker konkurrence 🙂
    Nu det er jul så skal jeg lave vaniljekranse og havregryns kugler 🙂

  220. anne gerdes says:

    Pizza bund. Skal have 5 søde piger til hjemmelavet pizza 🙂

  221. Jeg skal helt klart lave kanelsnegle! Og så min mormors vaniljekranse.

  222. Chastina Nees Jensen says:

    Jeg bor til dagligt i London, men skal hjem på juleferie og det første jeg vil bage er en af de største mangler der er i udlandet: RUGBRØD. Og skulle jeg vinde så skal maskinen kaldes “MOR”, for det var hende der æltede dejen, så jeg kunne få lov til at lave alt “det sjove”, når vi bagte da jeg var barn.
    Glædelig jul til alle 🙂

  223. Hvis jeg gik hen og vandt, ville det omgående føre til en ekstra udgift / investering, idet jeg måtte tilkøbe kødhakkeren. Det første jeg ville bruge den til, ville være at forsøge mig med, at lave pølser…

  224. Katrine Bjerre says:

    Hvis jeg vinder den, vil jeg som det første bruge den til at piske æggehviderne til en omgang æbleskiver. Dernæst skulle der nok blive lavet alt fra rugbrød til fiskefrikadeller:) God jul

  225. Svært valg! Den ville nok blive brugt først og fremmest til at piske æggehvider til chokolademousse – det er jo genialt at have en køkkenmaskine til det, for så kan man blande resten imens. Et andet valg kunne være til (langtidshævet) ølandshvedebrød, hvor dejen har godt at at blive rørt i meget længere tid, end mine arme kan holde til. 🙂

  226. KAGE! Al slags kage.. Kage, kage, kage! MUMS! Den skal køre nonstop! WRAHHHH KAGE!!!!! Glædelig jul <3

  227. Cæcilie Oxholm-Priem says:

    Hvor er den bare fed! Har selv længe gået og ønsket mig en køkkenmaskine, men det er ikke noget man, som studerende, bare lige køber. Det første jeg ville bruge den til ville være at bage et langtidshævet ølandshvedebrød, som jeg har tænkt på længe! 🙂
    Og ellers en go’ jul til dig! 🙂

  228. Jeg ville bage nogle lækre svampede kanelsnegle

  229. Camilla Nyegaard says:

    Vaniljekranse, mormor franskbrød og et rugbrød til julefrokosten.

  230. Lisbeth Glud says:

    Jeg vil straks gå i gang med min rørte dej til en frugtkage; det er en skøn opskrift og meget nem at variere da man kan bruge alt fra friske eller frosne bær og æbler er også helt perfekt. Hjemme hos os er kirsebær et hit. Og så skal den serveres (gerne lun) med flødeskum eller creme fraiche.

  231. Camilla Kirstine says:

    Jeg er så småt ved at “flyve fra reden” og er derfor i gang med en større indsamling af især køkkenredskaber. Men indtil videre rækker budgettet kun til IKEA og lignende, så derfor ville det være den vildeste luksus at vinde sådan noget godt grej her! Jeg ville uden tvivl fluks bikse nogle lækre luciaboller sammen! Uhhmmm!!

  232. Mai Lindegaard says:

    Jeg ville bage et godt surdejsbrød – det er jeg nemlig desværre holdt helt op med, fordi mit yndlings et af slagsen skulle æltes så uendeligt meget 😉

  233. Jeg ville bage pizza, da jeg prøver at perfektionere denne disciplin pt.

  234. Anne Jacobsen says:

    Jeg vil som det første lave en lækker pizzadej eller juleboller med marcipan, chokolade og remonce eller alternativt vaniliekranse, hvis maskinen når frem inden jul. Jeg har lææænge overvejet, hvilke køkkenmaskine, jeg skal købe (sån ca. 2 år) – utvivlsomt Kenwood, da jeg er vokset op med en sådan, men problemet har været, hvilken model, jeg skal vælge – og nu kommer den her lækre en af slagsen på banen og besværliggør processen – ARRGGHHH!! 🙂 Min maskine kommer nok til at hedde MOR, da en (rød) Kenwood bringer så mange minder frem fra min barndom og tiden i køkkenet siddende på køkkenbordet, mens min mor bagte og rørte og hakkede på den maskine – med (sparsom) hjælp fra os børn…

  235. Uuha…hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville det første der skulle bages nok være nogle musli/rugklap/grov sandwich tingester fyldt med alskens gode sager….

  236. Charlotte Hartmann says:

    Jeg ville fluks bage nogle lækre boller – MUMS ;o)

  237. Jeg vil gerne vinde denne fine maskine til min hustru, da jeg ved at den står højt på hendes ønskeliste men vi har desværre ikke råd gr. byggerod efter en vandskade i bryggerset 🙁
    Hvis jeg/min hustru vinder tror jeg det første der skal bages er pizza eller måske en kage – åh det er svært at vælge 😉

    Glædelig jul!

  238. Jeg ville bage en ordentlig omgang pølsehorn og pizzasnegle, så der kan komme lidt god i madpakkerne til de lange studiedage 🙂

  239. Jeg vil bage fødselsdags boller til min far, som fylder 61 d. 27 december 🙂

  240. Gitte Fabrin Olsen says:

    Rugbrød…. Helt sikker rugbrød

  241. Jeg ville helt klart bage nogle ciabatta boller. (Luftige vel at mærke, og ikke de kompakte kanonkugler det plejer at blive til for jeg gider ikke ælte) De skal bruges en en god gang pulled pork

  242. Terkel Madsen says:

    Flere meter julemedister 🙂

  243. Fed præmie!
    Det første jeg vil bage er boller og en omgang vaniliekranse. Når både jeg og min gamle overbo skal holdes kørende med hjemmebag ville en røremaskine være en kæmpe hjælp

  244. Louise Erichsen says:

    Det er bare lidt nemmere, at lave ‘skummet’ til flødebollerne i en maskine… Det kræver store muller at piske i håndkraft, og for den sags skyld også at holde en håndmixer :o)
    Så hvis jeg vinder, så er der flere flødeboller til folket, og så kommer mine muskler i højre arm heller ikke til at blive alt for store i forhold til dem i venstre…

  245. Jeg ville kaste mig over pebernøddebagningen med det samme! Min yndlingsjulesnack! Og det lader til, at jeg ville kunne producere en ordentlig portion med maskineriet her 🙂

  246. Vil bage danmark bedste Gateux Marcel <3 <3 <3 God jul til jer alle herfra..

  247. Anja Lundtoft Thomsen says:

    Jeg vil hakke mit eget kød, jeg har en del tilbehør til Kenwood, men mangler selve maskinen. Måske vil jeg også igen blive god til at lave koldhævede boller til familien.

  248. Gitte Ruus Pedersen says:

    Hvis jeg vandt, ville jeg nok være nødt til at bede om et par afspadseringsdage, så jeg kunne gå bage-amok. Første omgang i maskinen ville nok blive pølsehorn til sønnens madpakke, derefter en omgang pizza dej og en stor portion mormor-boller til kontoret. (Tak for god underholdning i Masterchef Jul!!)

  249. Mia Sommer says:

    Jeg ville bage Meyers The boller – det kunne kitchenaid’en ikke klare…. Så det er en slags køkkenmaskinetest Glædelig jul Thomas – det er virkelig fedtet følge dig! Både her og især (for det bruger jeg mest) Instagram. Mvh Mia Sommer (miamor1983)

  250. Lene Elnegaard says:

    Hej Thomas,

    Jeg havde tænkt at i dag, hvor jeg har fridag, vil jeg bage de vaniljekranse du lagde en opskrift på, den anden dag- men det tæller nok ikke helt…
    Skulle jeg vinde, bliver det hjemmelavede pizzaer. Sådan en pizzadej, der æltes længere end jeg har armkræfter til giver bare den bedste pizza!!!!
    Så come on Kenny Woods 🙂

    Hilsen Lene

  251. Peter Heydenreich says:

    Det er altså meget enkelt – og du har selv givet mig opskriften: Kage med æbler og kanel, pund til pund og så med en mandelbund ( alt med marcipan og mandler er godt. Alt ).

    Har jeg et lille fif – naturligvis: Lav altid dobbelt portion. Denne kage tiltrækker gæster ! 🙂

  252. JESPER BAK says:

    Jeg vil bage en masse boller

  253. Jeg har glutenallergi, så hvis jeg vinder, skal jeg helt sikkert i gang med at eksperimentere med julebagværk uden gluten.

  254. Jeg vil bage julens traditionelle rosinbrød. Og med en baby på armen vil den flotte maskine være en perfekt hjælper i år 🙂

  255. Carl johan says:

    Jeg ville bage nogle gode baguettes, og så invitere studievennerne på tapasaften og rødvin !

  256. Nu hvor det schnart er jul kan det kun blive MUTTIS KLEJNER. Og de skal naturligvej kogen i Palmin, ikke noget Schwein Fat

  257. Tina Dalgaard Hansen says:

    Min gamle kenwood maskine er brudt sammen, efter flittig brug min store hobby er, at lave mad i alle afskygninger. Har selv en madgryder på Facebook , der hedder : mad er da livet bliver jeg den heldige vinder skal der bages og kokkereres amok i køkkenet med den fede maskine ganske sikker på der som noget af det første , skal røres dej til klejner og så skal jeg have rørt til leverpostej og andre lækkerier

  258. Jeg skal bage vaniliekranse her til jul, så den ville jo være en stor hjælp
    God jul

  259. Kirsten Sjøholm says:

    Grove burgerboller og ditto franskbrød

  260. Lækker giveaway! Min Kitchen Aid kunne i hvert fald snart godt trænge til at blive skiftet ud 😀 Jeg ville nok bage et godt surdejsbrød, som noget af det første.. Eller måske hjemmelavet pizza 😀

  261. Jeg har selv en ankarsrum som jeg er virkelig glad for. Men min søster derimod, som er entusiastisk bager har ingen røremaskine. Vi er også vokset op i et hjem med Kenwood, som stadig er i flittig brug. Så hvis jeg vinder, vil jeg give den til min søster, så Kenwood traditionen kan holdes i hævd og hun kan intensivere sin bagning (det vil formentlig blive lagkage, da der er fødselsdag i familien i slut december)

  262. Louise Eckhardt says:

    Åh en dejlig præmie! Jeg vil bage brunkager hvor dejen ærligt talt er ret svær at lave uden en maskine. I næste uge skal jeg også bagenoget med chokolade og saltet karamel, det har jeg haft lyst tili laaang tid. Og småkage også dine vaniljekranse, de ser lækre ud. Ha en dejlig weekend med skønne mennesker, gløgg, hygge, dejlig mad, måske simreretter?

  263. Therese Skovgaard says:

    Min hund Baloo og jeg vil udfordre Kirsten Hüttemeiers opskrift på ‘Cæcars Hundekiks’.

    Der bliver ikke tale om en dekonstruktion af Cæcars Hundekiks, men derimod en nyfortolkning hvor nye spændende komponenter tilsættes. Muligvis også en smagsvariant med havtorn 🙂

  264. sussie bech says:

    Jeg vil røre dej til luftige, lækre boller på min egen køkkenmaskine. Bage dem og lade dem være indgangsbønnen til at give Kenwood til min meget unge veninde Iben.
    Iben er syg af gigt, brystcancer der har sat metastaser i knoglerne og nu har hun lige opdaget at hun bor i skimmelsvamp og måske må flytte, selvom hun er mere syg lige nu end længe.
    Hendes morfin og medicinering er lige sat op og hun er alligevel et af de mest seje, positive og kærlige mennesker jeg kender Hun har sagt nej til mere kemo og har i den grad kæmpet med cancer.
    Iben er på virkelig mange slags medicin og vil gerne lave mere og bedre mad selv, detoxe, spise mere økologisk, mere hjemmelavet, juice og bage selv og desuden gøre livet lettere for hendes kæreste som lige nu klarer det meste.
    En køkkenmaskine, med mulighed for udvidelse, er den bedste gave jeg kan tænke mig at give til nogen og især til Iben.

  265. Peter Albertsen says:

    Mon ikke jeg skulle starte i den lette ende med noget godt koldthævet brød

  266. Henriette kriegbaum says:

    Jeg er selv mest til at bage kager – til gengæld er jeg godt gift med Jens der bager de lækreste boller…. Jeg vil dele maskinen med ham (og jeg håber at han i vild taknemlighed straks flækker en bolledej sammen deri)

    1. Henriette kriegbaum says:

      PS – måske vil vi så kalde den “Alcayga’en”

  267. Anne kristine madsen says:

    Hvis jeg vinder er det første jeg vil bage mine lækre chokolade muffins med cookie dough fyld og en lækker creme på toppen..

  268. Jeg har aldrig ejet en køkkenmaskine, så det vil være helt vildt for mig, at en maskine står og rører min dej.
    Hvad vil jeg lave? Måske nogle scones med blåbær og hvid chokolade. Eller hvad med nogle juleboller med kardemomme, rosiner og nødder. Og drysset med perlesukker.
    Jeg ved det helt ærligt ikke. Men det er sikkert, at hvis jeg vinder, så skal jeg nok finde på noget.
    Rigtig glædelig jul <3

  269. Hvis jeg vinder, vil første arbejdsdag blive juledags morgen, når jeg skal tidligt op og lave fulling-dejen 🙂

  270. Anders Hald says:

    Jeg skal bage italiensk brød, noget foccacia med olivenolie og frisk rosmarin, til ungernes madpakker. Og den skal da også have et navn….Vinderen, måske?

  271. Berit Dalsgaard Nielsen says:

    Farmers pebernødder. Krydrede og sprøde men ikke hårde. Det er jo en religion – men det er sådan jeg kan lide dem. Og så Meyers gulerodsbrud som mine børn elsker.

  272. Jeg ville fyre op for en gang croissanter. Ikke mere 7/11 eller Fakta bake-off. Hjemmelavede 81-lags, 3-dages, koldhævede, smørlaminerede og angst-inducerende croissanter. Dejen dertil kan jo også laves i hånden, men… Du ved… Maskiner <3

  273. Jeg vil lave bagels med julekrydderier.
    Dernæst vil jeg lave en wienerdej som skal bruges til berliner pfannkuchen,når de er kogt vil jeg bringe dem til de ældre i familien som sukker efter dem,lavet på den gode gammeldaws måde.

  274. Årh hvor lækkert! Jeg skal helt sikkert bage koldhævede sprøde morgenboller med birkes 🙂

  275. Line Marcussen says:

    Åh, den kenwood kommer med i min aftenbøn i aften. Jeg har lånt min mors kortvarigt på grund af en flytning, og jeg bager alverdens lækkerier, og frygter nu, at jeg snart må give slip. Den kan jo næsten alt – en rigtig køkkenven. Hvis denne kenwood bliver min, vil jeg lægge ud med et rigtigt lækkert brød, vi skal have julemorgen. ✌️

  276. Jesper Pedersen says:

    Har først lige fået øjnene op for denne fine blog. Så mon ikke den skulle hjælpe mig med at afprøve fin cheesecake med jordbær.
    Det er hvert fald en god undskyldning for at lave cheesecake

    /Jesper

  277. Margit Rosenaa says:

    Fantastisk giveaway og igen – tak for god inspiration herinde. Hvis jeg skulle være det heldige asen – så skulle det være nybagte boller der skulle snurre i køkkenmaskinen 😀

  278. Åh hvor ville det være skønt at vinde denne maskine! Som det første vil jeg bage et skønt surdejsbrød – du ved, et af dem som skal æltes grundigt og LÆNGE!

  279. Lone Mathiesen says:

    Jeg vil bage det lækreste rugbrød til julefrokosten 🙂

  280. Maria Elmelund says:

    Jeg skal bage knækbrød 😀

  281. Maria Møller says:

    Jeg tænker der skal bages nogle julegodter 🙂

  282. Lisbeth Stenholt Jedig says:

    Jeg vil bage en stor portion mormor boller. Pakke bilen med børn, cacao og boller – og køre hjem til mor Asta i Kjellerup.

  283. De obligatorisk julemorgenboller 1 juledag 🙂

  284. Vigdis Jensen says:

    Spinatboller!

  285. Emil Pedersen says:

    Jeg vil bage boller. 🙂

  286. Boller, boller, boller – altid boller til de langsomme weekendmorgener…

  287. Stine Kjær Haugstrup says:

    Jeg vil bage Mette Blomsterbergs citron måne

  288. Susanna Romanini says:

    Jeg ville bage skønne juleboller og vaniljekranse. Derefter noget godt kernerugbrød. Krydser alt hvad jeg har. Har ALTID ønsket mig en Kenwood køkkenmaskine.

  289. Marie Døssing says:

    Jeg vil bage koldhævede surdejsboller med min afstikker af farmors surdej der står i køleskabet og venter. Normalt ender det ud med vabler på begge hænder når omrøringen skal gøres med en røreske og håndkraft 🙂

  290. Jeg ville bage nogle lækre boller og servere dem til morgenmad. Mhhh, der er intet bedre end nybagt brød til morgenkaffen!

  291. Mette Vork says:

    Jeg bager det meste af vores brød selv, så det skulle naturligvis være det, den skulle som det første. En gang langtidshævede, fuldkornsboller. nok med en masse rester af mel fra skufferne 🙂
    Hilsen Mette (metpet1980@hotmail.com)

  292. Vibeke lennert says:

    Den skal naturligvis indvies med en kæmpe potion bolle dej. Så er jeg endelig fri for at ælte med min dårlige arm

  293. Mette G. Hansen says:

    Et godt gammeldags rugbrød – med godt med rugkerner.

  294. Karina Dyrstrøm Philipsen says:

    Jeg tror at det første jeg ville bruge den til
    Det er en citron tærte .
    God Jul

  295. Ninna Vejlebo Jørgensen says:

    Årh, jeg ville elske at have muligheden for, at lave en mørdej til hindbærsnitter på en ægte Kenwood. Der er næsten ikke noget værre for mine fingre, end at stå og smuldre smøret ud i melet. 🙂 Med mindre selvfølgelig at jeg får din nye kogebog, som jeg har ønsket mig i julegave. Så er jeg sikker på, at jeg kan finde en ny og spændende opskrift i bogen, som skal afprøves med hjælp fra Kenwood. 🙂

  296. Jeg vil helt sikkert lave en helt perfekt pizzadej, der bliver æltet godt igennem.

  297. Aida Jallow says:

    Herhjemme ville vi helt sikkert åbne julebagningen/ballet med en dobbelt portion kanelsnurre (som kræver virkelig god æltning) og bagefter en New Zealandsk chokoladekage. Tak for god naanbrød opskrift, de et et hit herhjemme.
    yummy for my/our tommy
    God jul fra mor til 4

  298. Hanne Rasmussen says:

    Skulle jeg være den heldige vinder vil jeg give maskinen til min datter, som endelig har fået et køkken med plads til en køkkenmaskine. Selv er jeg på min anden Kenwood, og bruger den flere gange om ugen.

  299. Pernille Stæhr Poulsen says:

    Jeg ville bage vaniljekranse efter min gamle nabos opskrift – Det bringer gode barndomsminder frem!
    En ny bagemaskine ville være fantastisk, eftersom jeg lige har ødelagt min gamle bagemaskine piskeris, efter en lidt for tidlig morgen i køkkenet.
    God jul!

  300. Mathias K says:

    Jeg skal bage julens brød! 🙂
    Lækkert rugbrød og godt hvedebrød!

  301. Jeg ville helt klart bage nogle lækre boller, som vi kan putte resterne af flæskestegen i. Dejligt med en hjemmelavet flæskestegssandwich 1. juledag☺.

  302. EEEEJ! Jeg aner det ikke! Der er så meget jeg gerne vil lave på sådan en! Kager, boller, brød, pizzadej…… Men OK så: det allerførste bliver nok boller 😀

  303. Hvis jeg skulle være heldig at modtage sådan en lækker én inden jul, vil jeg uden tvivl give mig i kast med at lave en saftig Panettone – jeg har aldrig smagt det før, men har en meget klar idé om, at dem man køber i store kasser er umådeligt tørre. Så det kunne være sjovt at eksperimentere med at lave sin egen 🙂
    God jul!

  304. Først chokoladedejen så den kan komme i ovnen. Efter en vask bliver der lavet en dejlig Sahnecreme som så kan sættes sammen til en Schwarzwälder Kirschtorte.

  305. Hans Nielsen says:

    Baguette er name of the game indtil jeg kan lave så god en baguette, at jeg kan drømme mig til lysenes by.

  306. Lene Svarrer Pøhl says:

    Det første som skulle trylles frem på Kenwood maskinen ville være lækre gulerodsbrud til madpakken, madbrød af Durummel med flagesalt & frisk oregano til aftensmaden og en svampet chokoladekage til hyggen om aftenen. Hvis man er så heldig at vinde, skal det fejres med en dag fuld af husets favoritter ! 😉

  307. Louise zobbe says:

    Jeg ville bage hindbærsnitter som det første 🙂

  308. Jonas Nørgaard Nielsen says:

    Hej Thomas
    Fed hjemmeside – selv for en studerende som mig, hvor SU’en ikke altid rækker til prima-råvarerne.
    Før jeg ville gå i gang med at lege med udstyret, så ville jeg nok fylde min fryser op med nybagte boller for første gang siden jeg er flyttet hjemmefra, da der ikke er plads på køkkenbordet til en ordentlig bolledej, men det skulle en køkkenmaskine jo kunne hjælpe med! God jul!

  309. Ummahan Samanci says:

    Der er så mange valg.. Men vil nok starte med at bage nogen lækre brød og boller.. Min mand brokker sig over jeg ikke får bagt ofte nok.. Der ville den helt klart hjælpe med at få gjort noget ved..

  310. Pia Madsen says:

    Jeg ville bage kanelsnegle og brunkager. Ville være så skønt at vinde. Har længe ønsket mig sådan en fin maskine.

  311. Jeg ville bage rugbrød som det første. Eller måske en brunsviger.

  312. FED præmie! Jeg ville lave flødeboller, som det allerførste:) God jul!

  313. Benny Hansen says:

    Der skal da bages solide brød til ” landgangsbrød” til nogle af julefrokostens uundgåelige rester 🙂

  314. Svend Aage Pedersen says:

    Det må helt klart være fødselsdagsboller, når nu man er så heldig og have fødselsdag i december !

  315. Signe Theil says:

    Jeg elsker at bage boller, men hader at ælte dejen i hånden. Så der skal klart gang i bollebagningen, så kan manden få friskbagte boller med på arbejde 🙂

  316. Inga Sejane Hansen says:

    Der skal sikkert laves lækre burgerboller som det første og så må vi lige forhandle om dessert – om det skal være en lækker bærtærte som vi alle elsker her i familien eller min super chokolade kage med mascarpone-lakrids creme 😉

    P.S Det var super godt at se dig i masterchef, mig og min datter på 5 år elsker at se masterchef 😉

    Rigtig God Jul ! 🙂

    kh Inga

  317. Jeg ville bare dejlige burger, som er dejlig luftige da de er blevet æltet godt..

  318. Der første jeg skal bage er bløde juleboller til min søde familie

  319. Steffan Larsen says:

    Jeg vil rigtig gerne bruge den til at lave en lækker tarte tatin!

  320. Jette Olsen says:

    Det første jeg vil bage er et brød der skal æltes læææænge. Det er bare så meget lettere med en Kenwood.
    Tak for god inspiration fra din blog.

  321. Michael Willer says:

    Blev lidt inspireret af dit indlæg om grydebrød, tror det bliver det første.
    Måske et rugbrød kunne blive det næste.
    Mvh. Michael

  322. Tror det bliver en trylledej, min kæreste har en ide med noget pote aftryk af hendes kæledyr! 🙂
    Alt behøver vel ikke at kunne spises ! Eller…….

  323. Min datter og jeg vil bage rugbrød

  324. Jeg vil rigtig gerne bage en fransk æbletærte fra Normandiet med en lille sjat calvados 🙂

  325. Emil Hoeck Bruun says:

    Jeg ville lave det fantastiske grydebrød du har skrevet om.

    Vh Emil :-).

    God jul allesammen.

  326. Mathias Olesen says:

    Jeg ville bage rugbrød som det første! 😉

  327. Jeg vil forsøge mig med det fantastiske ølandshvedebrød. 🙂

  328. Jeg vil bage et lækkert hvedebrød med surdej. Min KitchenAid har opgivet efter rigtig, rigtig mange æltninger, så en ny maskine ville falde på et tørt sted

  329. Jeg vil knuselske denne maskine. Jeg lover at bruge den ofte, hvis jeg vinder den. Der skal bages boller og boller og flere luftige boller!

  330. Åh hvor er den fin, og samtidig lidt nostalgisk. Hvis jeg vandt ville jeg holde pizza parti med masser af koldthævede pizzabunde, tomatsovs, bøffelmozarella og masser af frisk basilikum.

    Lise

  331. Christian Hartvig Henriksen says:

    Den skal helt sikkert bruges til at bage rugbrød! Når man bor i Norge, hvor et enkelt godt rugbrød koster på den gode side af 50 kroner (hvis man overhovedet er så heldig at kunne finde et!), så lærer man hurtigt selv at bage 😀
    (ps. mine forældre modtager den hjertens gerne på deres danske adresse!) 😉

  332. Susanne Rytter says:

    Jeg ville først bage et grydebrød med Ølandshvedemel, det er pt. mit ynglingsmel. Derefter vil jeg forsøge mig endnu en gang med et surdejsrugbrød med mange kerner. Den tredie ting jeg ville bage er et glutenfrit grydebrød til min “datter” der ikke tåler gluten, de brød man kan købe er for de flestes vedkommende så kedelige og tørre.

  333. Hold da op, hvor er der mange der har skrevet!
    Jeg tror bare, jeg vil bage franskbrød. Med det gode mel….

  334. Det første den kommer til at lave har nok ikke så meget med bagværk at gøre. Vil nemlig lave en mayonaise som sidenhen skal bruges til en god grov og eksperimenterende remoulade. Derudover vil maskinen blive brugt flittigt til diverse brød og andet bagværk. Udstyr/maskiner i køkkenet er ikke en forkastelse af gammelt håndværk, men en satans god hjælp til når det skal være nemt/hurtigt..

  335. Malene Krogh Thyssen says:

    Jeg ville bage en omgang af mine hjemmelavede pitabrød – de er simpelthen intet mindre end fantastiske… Siden jeg har bagt dem, er det simpelthen slut med hjemmebragte pitabrød fra supermarkedet! Efter en omgang pitabrød ville jeg så lige køre en omgang banankage på maskinen også… Det får man jo aldrig for meget af 😉

  336. Jeg ville bage et lækkert rugbrød som det første hvis jeg vandt!
    Er vokset op med hjemmebagt rugbrød fra min mors gamle Kenwood, og efter jeg er flyttet hjemme fra savner jeg det gevaldigt! Der findes ikke noget bedre end lunt frisk bagt rugbrød med en lækker ost oven på.

  337. Hej Thomas

    Til jul skal der bages mine gammeldaws sukkerkringler med masser af grøn kardemomme og farmors klejner. Det er nemlig ikke jul uden 🙂

    Lidt hjælp fra en ny maskine ku være rart.

    Glædelig jul

    1. DU HAR VUNDET!!!!

  338. Charlotte Søndergaard says:

    Jeg vil bage dit lækre grydebrød – og prøve manitoba mel, det kender jeg ikke.
    En Kenwood røremaskine har i mange år stået på min ønskeseddel, så det ville være helt fantastisk hvis jeg var så heldig at vinde en 🙂 – og så skulle der virkelig gang i bageriet igen, det har haltet lidt de senere år, hvor jeg ikke har haft en røremaskine.

  339. Emma Goul says:

    Det første jeg ville bage, er nok en stor omgang boller til min søster. Hun har lige født den dejligste lille pige, og ville så gerne hjælpe på alle de måder jeg kan. En omgang boller til alle barselsbesøgene ville nok blive ret godt modtaget

  340. Det må blive dej til brusebadsboller der ryger i maskinen første gang… Fordi de kan æltes mens jeg er i bad, og bages mens jeg vasker hår!

  341. Jeg vil bage nogle lækre boller. Hvem elsker ikke det ?☺

  342. Jeg ville lade den stå i et hjørne og vente på at der kom besøg fra Ørestaden. Og når det så sker ville jeg bage noget brød der er godt til nutella.

  343. Jeg ville lade den stå i et hjørne og vente på at der kom besøg fra Ørestaden. Når det så skete ville jeg indvi den med et røre et eller andet sammen der går godt med nutella.

  344. Jeg ville bage nogle lækre maple bacon Cupcakes 😀

  345. Anette Meldgaard Andersen says:

    Har kørt to kitchenaid i stykker med for meget dej – har klaret mig uden røremaskine ret længe nu, men det kunne godt nok være dejligt med en. Kanelsnurrer! Åh. Og – hm, jo, rugbrød! Nu emnet berøres kan jeg godt mærke at jeg savner en røremaskine 😉
    Mvh Anette

  346. Jeg vil bage boller! Sådan nogle gode langtidshævede nogle. Jeg <3 brød! 🙂

  347. Jeg vil forsøge mig med juleklejner… Det er aldrig lykkes før 😀

  348. Kristine Lorenzen says:

    Først fik jeg med julelys i øjnene lyst til at slå alskens opskrifter op, og lave alle de ting vi ikke normalt laver i køkkenet. Jeg bruger hænderne mest når der æltes, og har brændt et par billige piskeris af i de sidste par år, når dejen havde brug for lidt ekstra. Jeg tænkte straks på at røre fars, eller på at overtage årets vaniljekranse-produktion som min mor ellers står for, men i virkeligheden så ønsker jeg mest denne maskine til det daglige. Til hverdag bager jeg boller, brød, rugbrød, pølsehorn, pizzasnegle og kanelsnegle mm til madpakkerne, og særligt de sidste snegle kunne jeg rigtigt godt tænke mig at lave på denne maskine. Det vil være så spændende at se forskellen på dejen efter en ordentlig æltning, og hvad det gør ved det færdige resultat.

  349. Camilla Nyegaard says:

    Tror jeg vil prøve kræfter med et rugbrød til julefrokosten som det første. Har nemlig bagt alle julekagerne.

  350. Karin Hansen says:

    Efter du arvede mormors kenwood har jeg ofte haft brug for kræfter til at ælte brød , så derfor vil jeg gerne vinde.

  351. Jesper Wesselhoff says:

    Jeg vil vinde så jeg kan bage et ordenligt brød til min gamle far med kardemomme kapsler og svesker syltet i rom, som jeg tror han vil elske.

    Richard Bertinet er ophavsmand til opskriften, jeg har prøvet at mestre hans æltteknik, men jeg syntes godt nok det er svært at ramme den konsistens som skal til for at lave brød med højt hydration.

    Udover det ville jeg elske at kunne bage nogle gode grydebrød med surdej lidt oftere 🙂

  352. Claus Reitoft says:

    Jeg er selv en glad mad amatør, på stadiet noget før Thomas. Nyder når tiden tillader det at forsøge mig med mad der ligger uden for dagens ret 🙂
    Kenwooden kunne være en dejlig hjælp !
    Glædelig jul til alle
    Claus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close